Home VIP “MILI – ŠTA JE SA NAMA”: Dalila nije izdržala – Poslala Filipu...

“MILI – ŠTA JE SA NAMA”: Dalila nije izdržala – Poslala Filipu Caru poruku pred sami ulazak u Zadrugu…

2950
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Procurilo…

Filip Car je noćas ušao u Zadrugu 6 i odmah napravio haos. Osim što se sukobio sa pojedinim zadrugarima, te je nekoliko puta dolazilo do fizičkog kontakta i reakcije obezbeđenja, ono što je gledaoce Zadruge najviše zanimalo da vide, jeste kako će proteći njegov susret sa Majom Marinković.

Njih dvoje su se osamili u jednom trenutku, u radionici.

Osim susreta sa Majom, mnoge zanima i reakcija na njegov ulazak, Careve velike ljubavi i Majine večite suparnice, Dalile Dragojević. Vicešampionka pete sezone ovog rijalitija, nekoliko puta je istakla da je rijaliti formati više ne zanimaju, ali nije krila da povremeno “baci pogled” i na šestu sezonu.

Iako se posvetila svom novom poslu, vođenju svoje emisije na jednoj televiziji, Dalila je čini se ipak imala reakciju na zbivanja u Beloj kući od noćas.

Baš u vreme kada se Car uselio u kuću, Dalila je objavila stori iz svog stana, gde joj je društvo pravio kolega, a na snimku se čuje kako Dragojevićeva peva stihove koje su mnogi protumačili kao poruku za bivšeg dečka.

Instagram,
Instagram,

– Mili, mili šta je sa nama? Mili, život postaje drama – pevala je Dalila dobro poznate stihove Dragane Mirković.

Izvor: net

Previous articleFILIP CAR I MAJA SE OSAMILI: Na ovom mestu je prevario Dalilu – Da li i Bilala čeka ista sudbina… (VIDEO)
Next articleOČAJNIČKI POTEZ BILALA BRAJLOVIĆA: Prišao Filipu Caru – Molio ga da ne uradi samo jedno… (VIDEO)