Home VIP “POMIRENJE NIJE OPCIJA”: Žena Zvezdana Slavnića nakon javne prevare ulazi u Zadrugu...

“POMIRENJE NIJE OPCIJA”: Žena Zvezdana Slavnića nakon javne prevare ulazi u Zadrugu – Frapantna suma…

4698
0
Zvezdan Slavnic, Andela Duricic,
Zvezdan Slavnic, Andela Duricic,

Donela odluku…

Nakon što je Zvezdan Slavnić prešao granicu i priznao osećanja prema Anđeli Đuričić, a potom odmah završio ispod jorgana sa njom, njegova supruga Ana Slavnić donela je odluku.

Osim toga što je Ana javno istakla da Zvezdanu nikada neće oprostiti emotivnu prevaru, kako stvari sada stoje, Ana je dobila priliku da se osveti bivšem partneru.

Do toga će navodno i doći jer ona ozbiljno razmišlja da postane ravnopravni učesnik i stanar „Bele kuće“.

Izvor blizak Slavnićevoj bivšoj partnerki otkriva za Rijaliti plus kako se ona bori s njegovom odlukom i kakve će korake preduzeti u bliskoj budućnosti.

Instagram,
Instagram,

– Ana nije javna ličnost. Ostvarena je žena, preduzetnica i vlasnica frizerskog salona koji odlično radi. Silom prilika se priključila javnom svetu, i to kada je vrag odneo šalu, pa su svi očekivali od nje da prokomentariše Zvezdanovo ponašanje, koji uprkos tome što je zauzet, vreme u imaginarijumu provodi sa Anđelom Đuričić – počinje izvor, i dodaje:

– Ana je teško podnela ovaj blam i način na koji joj se raspala veza, ali je jaka i samosvesna žena. Uz podršku prijatelja, pa čak i ljudi na društvenim mrežama, presekla je i rešila da pomirenje sa Zvezdanom nije opcija. Sa druge strane, njen ulazak u Zadrugu je sve izvesniji. Poziv od produkcije je otvoren, a nude joj 50.000 evra da uđe i javno iznese svoju stranu priče, kao i da opiše svoj život sa Zvezdanom, koji je bio pun uspona i padova – ispričao je izvor blizak ovoj sada već bivšoj Slavnićevoj ženi, i dodao:

– Ana je prihvatila Zvezdana sa svim njegovim vrlinama i manama. Uspešno se izborila s njegovom prošlošću i vodila računa o njihovom životu. Praktično je celu porodicu i obaveze nosila na svojim leđima. Tim više, ova izdaja teško joj je pala. U početku je mislila da će sve ostati na nivou pukog provođenja vremena i muško-ženskog prijateljskog druženja, ali s vremenom je i sama uvidela da se kod Zvezdana rađaju emocije prema Anđeli. I ranije je htela da javno obelodani da je više ne zanima, ali je čekala da vidi dokle je on spreman da ide. Njen ulazak u rijaliti bi zasad bio jedino rešenje da se suoči s njim, da mu u lice kaže sve što joj leži na srcu, a da zarađenim novcem bar na neki način naplati izgubljeno vreme i bruku koja joj je naneta kao anonimnoj ženi, koja je najmanje od svega želela da postane poznata širokom auditorijumu – završava izvor za Rijaliti plus.

Izvor: net

Previous articleDA LI ZVEZDANOVA BIVŠA SUPRUGA ULAZI U ZADRUGU: Produkcija sve preduzela…
Next articleMIKI ĐURIČIĆ POBEGAO IZ ZADRUGE: Kada čujete zašto je otišao plakaćete – Dobio informacije spolja…