Home VIP OTKRIVEN POBEDNIK ZADRUGE: Informacija od produkcije – Osmišljena taktika pred ulazak u...

OTKRIVEN POBEDNIK ZADRUGE: Informacija od produkcije – Osmišljena taktika pred ulazak u rijaliti… (VIDEO)

402
0
Zadruga,
Zadruga,

Neočekivano…

Iz dana u dan rijaliti “Zadruga 6” se sve više zahuktava. Svakodnevno se dešavaju obrti koji menjaju celokupni tok rijalitija.

Među ukućanima postoje oni koji su se po svojim skandaloznim postupcima izdvojili od ostalih, što ih svrstava u grupu favorita za potencijalnu pobedu.

Kao neko ko je uključen u ceo projekat rijalitija “Zadruga”, Marko Đedović se u svom velikom intervjuu za portal SrbijaDanas dotakao mnogobrojnih tema koje tresu javnost, a među njima je i pitanje “Ko će biti pobednik ove sezone?”

Kako je naveo Marko, iz ugla običnog građanina ne postoji niko ko je vredan pobede, ali sa stanovišta dobre rijaliti priče, jedna takmičarka je itekako interesantna.

– Ne postoji moj favorit trenutno za pobedu, niko se nije izdvojio ni po čemu što bi bilo interesantno. Ako ćeš iz aspekta građanina, a ako ćeš iz aspekta nekog ko posmatra rijaliti kao projekat, a ja sam ta osoba, Aleksandra Nikolić. Iz aspekta posla mislim. Ostavila je Dejana, napravila je haos napolju. To pričam iz ugla osobe koja to gleda kao projekat, ne kao život – izjavio je Marko Đedović.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net

Previous articleDALILA SE RASPLAKALA USRED EMISIJE: Prekinut program – Potpuno dotučena… (VIDEO)
Next article“ALEKSANDRI JE NAJTEŽE” – SREĆA JE SRUŠENA: Voditelj otkrio tajne informacije produkcije iza kamera…