Home VIP “MAJA JE ŽRTVA TE ŽENE”: Jovana Jeremić nakon izlaska iz Zadruge javno...

“MAJA JE ŽRTVA TE ŽENE”: Jovana Jeremić nakon izlaska iz Zadruge javno o pomirenju sa Marinkovićevom…

981
0
Maja Marinkovic, Jovana Jeremic,
Maja Marinkovic, Jovana Jeremic,

“Nema više svađa…”

Jovana Jeremić iznenadila je javnost kada je ušla u “Zadrugu” u okviru specijalnog zadatka.

Veliku pažnju privuklo je njeno pomirenje sa rijaliti zvezdom Majom Marinković.

Iako je Marinkovićevu sumnjičila da stoji iza pretnji sm*ću koje su joj poslate, a potom i nedeljama odlazila u policijsku stanicu kako bi utvrdila ko stoji iza navedenog kriminalnog dela, odlučila je da prve dane Nove godine provede u miru sa nekadašnjim neprijateljima.

– Verujem da je naše pomirenje izazvalo pažnju, možda i veću nego naš javni sukob. To nije planirano, desilo se spontano i ja sam to prihvatila. Takođe verujem da je Maja dovoljno inteligentna da stavi tačku na prošlost i da je konačno shvatila da ne treba da se sukobljava sa mnom. Osim toga, ona možda i ne bi ulazila u problem sa mnom da nije imala lošeg savetodavca. Problem među nama je izazvala ženska osoba koja ne može da se pomiri sa tim da ne postoji od onog trenutka kada ja uđem u prostoriju. To konstantno poređenje sa mnom nikome nije donelo ništa dobro. Žena treba da bude ono što jeste i da se nikada ne poredi ni sa kim. Inače dođe do toga da joj život prođe u pravljenju spletki drugima. Maja je bila žrtva toga, ali drago mi je da se slegla ta prašina i da smo zatvorile tu temu – navodi voditeljka koja je stavila tačku na javne ratove sa drugima.

– U ovoj godini više neću da se svađam. Apsolutno me ne interesuje da li će neke starlete da se kače na moje ime. Ne planiram da vodim te ratove jer sam uspela da se izborim za sebe i zasluženu visoku poziciju u društvu. Izborila sam se sama, postala sam slavna zvezda i neću odgovarati na tuđ pokušaj kačenja za moje ime. Nikome više neću pružiti zadovoljstvo da profitira od mog imena koje je komercijalano i za koje znaju da donosi lovu i čitanost – navodi voditeljka.

Izvor: net

Previous articleODMAH PREKRŠILA PRAVILO PRODUKCIJE: Jovana Jeremić iznela Filipu Caru i Aleksandri nepoznate informacije… (VIDEO)
Next articleDALILA SE TAJNO UDALA – IAKO JOŠ NIJE ZVANIČNO RAZVEDENA: Dragojevićka ga pokazala u emisiji uživo… (VIDEO)