Home VIP ANĐELA UHVAĆENA U PREVARI: Zvezdanu mazala oči – “Koja količina sramote…” (VIDEO)

ANĐELA UHVAĆENA U PREVARI: Zvezdanu mazala oči – “Koja količina sramote…” (VIDEO)

1049
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Ima li dalje…

Odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića iz dana u dan intrigira domaću javnost.

Fanovi rijalitija su se bukvalno obrušili na lepu Crnogorku, otkako je uplovila u vezu sa zauzetim Slavnićem, pre svega zbog toga što je u prethodnoj sezoni bila najglasnija kada je trebalo komentarisati i osuđivati druge zadrugarke koje su varale svoje partnere.

Ipak, Đuričićeva na sve načine pokušava da se “opere” od cele situacije, pa njena veza sa Zvezdanom još uvek nije dostigla vrhunac, odnosno još uvek nisu bili intimni.

Društvene mreže su se usijale nakon što je objavljen snimak sa žurke na kojem Anđela pleše ispred Zvezdana, dok je on pohotno gleda, ali je jedan detalj posebno privukao pažnju gledalaca. Naime, fanovi rijalitija su doslovno optužili Anđelu da je “prevarila” Zvezdana i to tako što smatraju da se Đuričićeva predstavlja onakvom kakva zapravo nije.

Ako dobro pogledate snimak, prvo što će vam upasti u oči jeste njena za*njica koja je zaista oblikovana za desetku. Međutim, gledaoci rijalitija smatraju da se Anđela poslužila dodacima za povećavanje i podizanje gluteusa, koji se može kupiti u svakoj kineskoj radnji!

“Anđela je i ranije imala istaknutu za*njicu, ali ovo je već smešno… Ovoliko d*pe na njenu građu nikako, sto posto je stavila one kineske gaće sa veštačkom g*zom, samo me zanima kako li će Zvekan reagovati kad je skine? BLAM! “, “Koja količina sramote…” samo su neki od komentara većine koji su ovog mišljenja.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Izvor: net

Previous article“OVO JE MAJČIN PONOS”: Dejan Dragojević poklonio Biljani skupoceni dar – Emotivna reakcija… (VIDEO)
Next articleSRAMOTA ŽIVA: Ivan Marinković se obrukao za 3 života – Ne zna datum rođenja svog sina… (VIDEO)