Home VIP “ZAMUCKUJE I PLAČE ZBOG MAJE”: Doživeo traumu nakon afere – “Više ne...

“ZAMUCKUJE I PLAČE ZBOG MAJE”: Doživeo traumu nakon afere – “Više ne govori mama…”

639
0
Maja Marinkovic, Aleksandra Subotic, Predrag Raspopovic Peca,
Maja Marinkovic, Aleksandra Subotic, Predrag Raspopovic Peca,

Potresna ispovest oca Subotićeve…

Nakon što je za “Informer” nekadašnji zadrugar Karađorđe Subotić ispričao detalje navodnog stanja svog unuka Jovana, sina popularne rijaliti učesnice, ali i jutjuberke Aleksandre Subotić i biznismena Petra Raspopovića Pece, nema sumnje da će izbiti novi porodični sukob između ćerke i oca.

Karađorđe se obratio pomenutom mediju i tom prilikom imao svašta da kaže, a potkačio je i aktuelnu zadrugarku Maju Marinković.

– Dete je istraumirano zbog Pecine i Majine veze. Ranije je lepo izgovarao reči, a onda je počeo da zamuckuje. Znao je da kaže “mama” i “tata”, a sada to ne čini. Povukao se u sebe, osećao je da nešto nije u redu. Dete je konstantno u strahu, čak i od mene – počeo je izlaganje Karađorđe za “Informer”.

– Plače kad me vidi, neće kod mene, a ranije je hteo. Zvao me je telefonom i govorio “deda”. Jedan dan sam ga poveo da mu pokažem mačku, koju inače voli, a on se uplašio. To su te posledice. Zbog toga sam najviše ljut na Pecu, što nije mislio na dete, što je zapostavio dete – rekao je Subotić.

Osim toga, Subotić se osvrnuo i na Majine tvrdnje da je Aleksandra oprostila Raspopoviću aferu zbog novca i intimnih odnosa.

– Na izoperisane grudi i ostale delove tela i lica? Na sreću, Peca je na vreme video da je napravio budalu od sebe. Povredio je Aleksandru zarad malo zabave, a znam da mu je do moje ćerke stvarno stalo. Iz svega je izašla kao pobednik, a tako se i oseća. Dobila je borbu protiv Maje – dodao je Karađorđe.

Instagram,
Instagram,

– Žrtvovala se zarad deteta, a ne zbog novca, kako Maja kaže. Da joj je bila bitna materijalna strana, mogla je da promeni partnera, jer je imala mnogo ponuda! Ali vratila se Peci zbog Jovana! Međutim, neće ona njemu izdaju nikada oprostiti, neke stvari su neoprostive – zaključio je Subotić svoje izlaganje za “Informer”.

Izvor: net

Previous articleSLAVLJE U DOMU SANDRE REŠIĆ: Podelila prelepe vesti – Čestitke se samo nižu… (VIDEO)
Next articleUCENIO VELIKOG ŠEFA – PRESEDAN: Diskvalifikacija i odlazak – Produkcija donela odluku… (VIDEO)