Home VIP BRUTALAN ODGOVOR IZ CRIKVENICE: Nakon što je Majin otac prvi reagovao –...

BRUTALAN ODGOVOR IZ CRIKVENICE: Nakon što je Majin otac prvi reagovao – Žestoka reakcija…

7208
0
Filip Car,
Filip Car,

Bukti haos i van Zadruge…

U Beloj kući, traje opšti haos u odnosima čuvene trojke, Aleksandre Nikolić, Maje Marinković i Filipa Cara.

Na sve to je Taki Marinković dao je svoj sud o ovoj gorućoj temi i izazvao rat na više frontova.

– Trudim se da bude sve okej… Maja ostaje Maja, već pet godina pravi haos, ali šta ću, moram da je podržim, ona je moje dete. Ne podržavam nejn izbor muškaraca, ali šta ću. Ovo sa Filipom se meni ne sviđa, ima kod kuće sestru i majku, glupo je da se tako ponaša prema ženi… Ne želim ga ni u komšiluku, a ne za zeta. Nisam se čuo sa Aleksandrinom mamom, šta ima da se čujemo, mi smo samo roditelji koji podržavajku svoju decu… Ako želi da živi sa njim, nikakav problem, ali živeti sa mnom neće… Svašta su oni proživljavali, one tuče u Beču, znate, nije svejedno kada vas dete pozove u tri ujutru i kaže da ga neko maltetira… Ja kada sam zvao Cara i Zolu, nisu ni smeli da mi se jave. Ja bih voleo da ona bude sama, takva je najbolja, ali ja sam nemoćan… – rekao je Marinković.

Tim povodom, oglasio se Bruno Uremović, Carev kum, koji je odgovorio ocu Marinkovićeve i prokomentarisao nikad brutalniju izjavu o Filipu.

– Ne želim da budem nekorektan i loš prema nekome ko je otac devojke koja je bila sa mojim kumom neko vreme. To je njegovo mišljenje, pa kako god bilo. Ja ću biti iznad svega toga i neću komentarisati njegovu izjavu. Reći ću samo jedno, a to je da ni njegova porodica ne prihvata njihovu vezu, tako da dolazimo do zaključka da se slažu obe strane – rekao je Bruno.

Izvor: net