Home VIP PRODUKCIJA SE OGLASILA – ISPLIVAO RAZGOVOR: Zvezdan i supruga igraju igru –...

PRODUKCIJA SE OGLASILA – ISPLIVAO RAZGOVOR: Zvezdan i supruga igraju igru – Sve se dogovorili… (VIDEO)

4394
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

Uhvaćeni u razgovoru…

Juče su tokom dana razgovarali Jovana Tomić Matora, Miljan Vračević i Mikica Bojanić na temu odnosa Zvezdana Slavnića i zadrugarki, Anđele Đuričić i Aleksandre Nikolić.

Podsetimo, tokom noći je Slavnić pokušao da poljubi Aleks, o čemu je pričao Anđeli koja je doživela nervni slom, a potom joj se izbinjavao kada ga je Nikolićeva odbila.

Zadrugari su juče u dvorištu snimljeni kako pričaju da je sve ovo navodno dogovor Ane i Slavnića, njegove bivše žene, koju je javno ostavio zbog Anđele, a sad Anđelu ostavio zbog Aleks, te se vratio ponovo Đuričićevom koja ga je prihvatila širom raširenih ruku.

U jednom trenutku se oglasila produkcija u Zadruzi te opomenula takmičare da nose bubice:

– Tu su, tu su, imamo svi – rekao je Miljan držeći se za bubicu.

Po ovoj teoriji zadrugara, koju je potvrdio mikica, Miki Đuričić je navodno bio ljut i prestao da se druži sa Zvezdanom kad ga je “probalio” da igra igru u dogovoru sa Anom:

– Pa jao, ja to pričam tri meseca, što smo Miki i ja popi**eli – rekao je Mikica.

– Marija Kulić je rekla da je to sve u dogovoru – rekla je Matora.

Pogledajte prilog KLIKOM NA OVAJ LINK!

Izvor: net

Previous articleALEKSANDRA NIKOLIĆ PRED IZBACIVANJEM ZBOG ZVEZDANA: Došlo do preokreta – Zbog Slavnića i Anđele ili… (VIDEO)
Next articleALEKSANDRA SVE RADI PO INSTRUKCIJAMA: Rečeno joj da bude u vezi sa Filipom Carem i ostavi Dejana Dragojevića… (VIDEO)