Home VIP “GLUPAČA – ZVANIČNO TE ČOVEK NEĆE”: Sandra Rešić razočarana u Anđelu –...

“GLUPAČA – ZVANIČNO TE ČOVEK NEĆE”: Sandra Rešić razočarana u Anđelu – Tek o Zvezdanu i Aleksandri…

530
0
Sandra Resic,
Sandra Resic,

Bila je iskrena…

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić, iako je prilično zauzeta, uspeva da isprati najaktuelnija dešavanja u Beloj kući.

Tako je naravno, kao i čitava nacija, zapazila šta se sve to izdešavalo između Zvezdana Slavnića, Anđele Đuričić i Aleksandre Nikolić.

– Ispratila sam dešavanje. Prvo mi je bilo žao u toku dana, rekoh je*i ga, zaljubila se, vidim ozbiljan nervni slom. A rekla sam nedavno, da će Aleks i Zveki za dve nedelje maskimum da naprave haos, a obično sam u dan ili dva tačna. Glupača glupa, kaže ti u lice neko, da hoće drugu ribu već 20 dana, a mi to još i gledamo – započela je Sandra.

– Prisustvovala sam svemu, ali su se ti ljudi, na kraju svih bolesnih krajeva, voleli, da li ispravno po nama, nebitno, ali su se voleli. Svako ko je napravio bilo kakav skandal, ako ništa, makar je bila ako ništa drugo ‘naizgled’ ljubav. A ovo? Zvanično te čovek neće, predomisli se, jer se Aleks femkala. Užas i bljak, razočarana sam u Anđelu maksimalno! Gospodina ne želim da komentarišem jer znam i gledam već 20 dana kako gleda u Aleksandru i kako mu je maltene “muka” kad provede sa Anđelom 2 minuta. Budi muško ostavi je, ako ona ne zna za bolje – govorila je Sandra.

Izvor: net