Home VIP ISPLIVALA SLIKA IZ BUJANOVCA – ALEKSANDRA KAO ANIMIR DAMA: Evo šta je...

ISPLIVALA SLIKA IZ BUJANOVCA – ALEKSANDRA KAO ANIMIR DAMA: Evo šta je radila sa dva starija muškarca…

29411
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Neprepoznatljiva…

Život Aleksandre Nikolić prepun je pikantnih detalja, koji su počeli da izlaze na videlo kada je kročila u rijaliti. Atraktivna zadrugarka ne krije da je u prošlosti radila kao animir dama u Bujanovcu i u Turskoj.

Aleksandru su često povezivali u prošlosti sa žestokim momcima, a čak je i ona priznala da je bila u vezi sa nekim muškarcima iz kriminalnog miljea.

– Imala sam pogrešne partnere, pogrešnim putem sam krenula. Imala sam momke koji su se bavili kriminalom, dolazila sam do njih kroz izlaske, prijateljstva… – govorila je svojevremeno Aleksandra za “Pink”.

Sada je društvenim mrežama počela da kruži njena fotografija iz perioda kada je radila kao animir dama. Na fotografiji se vidi da pozira sa dva starija muškarca, a jedan od njih je Vita Tarot, koji je svima poznat po svom učešću u rijaliti programu “Parovi”. Sumnja se da je ova fotografija nastala iz perioda kada je radila u Bujanovcu kao animir dama.

TikTok,
TikTok,

– Ovako je izgledala kao animir dama. Isplivala slika Aleksandre Nikolić iz prošlosti sa dva starija muškarca – pisalo je u opisu fotografije.

Podsećamo, Aleksandra je u “Zadruzi” pričala kako je izgledalo kada je radila kao animir dama u Turskoj.

– To mi je naišlo u tom trenutku, upoznala sam jednu devojku i rekla da radi to, vidim da ona ima sve i ja sam poželela. Kaže ne radim ništa, kao hostesa, pijem piće sa njima. Sedela sam tamo i pila piće sa njima. Svaki gost koji uđe u lokal, ja sam dužna da priđem i pružim ruku, ako mu se svidim on meni kaže da sednem za njegov sto i naruči mi piće. Ja zarađujem od procenta. Bila sam i hapšena na tim mestima. Neko je prijavio devojke da rade na crno, to je bilo u Turskoj. Policija je imala dojavu da je tu prostitucija, bili smo pet dana u pritvoru. Imala sam zabranu za ulazak u Tursku do pre par meseci. Mami nisam smela baš sve da kažem – pričala je Aleks, pa nastavila:

– Pretukao me je jedan čovek, najbolji prijatelj gazde lokala jednog. Tukao me je jer smo pričali malo glasnije u stanu, ja sam se jedina našla da mu odgovorim i on me je istukao. Dobila sam takve batine da je neko to čuo i zvao policiju. Gazda nas je zaključao pet dana u stanu da ne bi izašli. Kada je policija došla bila sam pod sedativima. Nisam mogla kući da idem, nisam isplaćena, i nakon pet dana sam ušla u lokal gde radim i tu sedi taj čovek što me je prebio. Osetila sam se kao dno kada sam mu pružila ruku u pitala kako je. Prolazili su mi filmovi kroz glavu ali nisam mogla ništa. Radila sam na crno, nisam mogla da prijavim policiji – ispričala je Nikolićeva.

Izvor: net

Previous article“NIKADA MU NEĆU OPROSTITI – I DALJE BRINEM O NJEGOVOJ MAJCI”: Optužio Anu da laže – Ona mu odmah uzvratila…
Next articleMASOVNI HAOS U ZADRUZI – ZVEZDAN SE ZALETEO: Obezbeđenje napravilo živi zid – Anđela plače i moli… (VIDEO)