Home VIP “STIŽEM U BEOGRAD SA ADVOKATOM”: Nakon što je Zvezdan skočio na Laziće...

“STIŽEM U BEOGRAD SA ADVOKATOM”: Nakon što je Zvezdan skočio na Laziće preko stola – Oglasila se njihova majka…

145
0
Neca Lazic, Peca Lazic,
Neca Lazic, Peca Lazic,

Najavila tužbu…

Tokom emisije “Nominacije” dogodio se nesvakidašnji haos kada je Nenad Lazić Neca ustao da iznese svoju nominaciju.

On je tom prilikom za Zvezdana Slavnića i Aleksandru Nikolić izrekao da mu nije inspirativno da priča o ‘odronima’ kao što su njih dvoje.

Slavnić je odmah pobesneo i zaleteo se na njega, ali ga je obezbeđenje opkolilo i time sprečilo eksaliranje ovog sukoba.

Tim povodom se oglasila Necina i Pecina majka, pa najavila tužbu za Slavnića:

– Ja sam se toliko potresla. On ima pravo da komentariše, ali nema pravo da ovaj skače na njega. Taj gospodin Slavnić, ne plašim ga se ni ja. Ko je on?! Ja ne želim da moj sin kaže onako kako je jutros, ali je i on njemu mogao tako da kaže. Psovali su mu mrtvog brata, moje mrtvo dete, niko nikog nije osudio. On je rekao samo Anđeli tada: “Zaboravila si datum”. On što brani Anđelu, mene to ne zanima…Protiv Zvezdana sam, normalno. Ja ću sutra da idem u Beograd sa advokaticom! – zaključila je ljuta Julijana.

Izvor: net

Previous articlePAO PRVI POLJUBAC – ŽELI VEZU SA MILJANOM: Paklena igra Filipa Cara – “Za tri dana ćeš ostaviti Bebicu…” (VIDEO)
Next article“NESTANI SA JAVNE SCENE – IDI U TRAFIKU DA RADIŠ”: Aleksandra posramljena – Najomraženija zadrugarka svih sezona… (VIDEO)