Home VIP TAJNI RAZGOVOR ALEKSANDRE I FILIPA CARA: Zato je ostavio – Otkrila mu...

TAJNI RAZGOVOR ALEKSANDRE I FILIPA CARA: Zato je ostavio – Otkrila mu nešto preko čega joj nikada neće preći… (VIDEO)

1080
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Sve isplivalo na videlo…

Popularna pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić gostovala je nedavno u jednoj radio emisiji i tom prilikom prokomentarisala svoje bivše ukućane.

Nakon što je uputila kritike Anđeli Đuričić zbog veze sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem, na red je došla i Aleksandra Nikolić.

– Aleks se nećka jer svesna je da se srozala prevarom bivšeg momka, pa Cara. Iako ja za Aleks oduvek govorim da je ok lik, da nije ogavna, u ovoj sezoni se najviše srozala. Ono što je naučila u “Zadruzi” njoj se pali lampica – nećeš biti gora od najgore. Samo iz tog razloga se nećka, a ne zato što joj se Zvezdan ne sviđa. Zvezdan je prosto njen tip. A kada bi morala da bira između Zvezdana i Cara, moje mišljenje je da bi ona uvek izabrala Cara! I to je jasno kao dan! – rekla je Sandra.

Sandra je otkrila i da Filip Car zna mnoge Aleksine tajne koje mu je poverila ispod pokrivača, te da je to glavni razlog zašto ne želi ozbiljnu vezu sa njom.

– Ali s obzirom da je svesna onog što je Filip rekao da mu je ispričala ispod pokrivača, a ja mogu da zamislim i otprilike znam šta mu je rekla, svesna je da joj Filip preko tih stvari nikada ne bi prešao. Koliko god puta on bio s njom, igrao se i spavao s njom neće joj preći preko toga. Postoje simpatije između nje i Zvezdana, ali da li će ona da dela po tom pitanju zaista ne znam. Neću više da gledam u kuglu i budem proročica. Ali pre dve nedelje sam napisala Đedoviću da za dve nedelje nastaje haos između Zvezdana, Anđele i Aleks, u dan sam pogodila! Obično pogrešim malo, ali sad sam pogodila u dan i čak sam se potpisala astrolog Sandra Rešić – duhovito je zaključila pevačica.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod:

Izvor: net