Home VIP “ANĐELA JE MOŽDA U DRUGOM STANJU”: Zvezdan doživeo slom, beži – “Stani...

“ANĐELA JE MOŽDA U DRUGOM STANJU”: Zvezdan doživeo slom, beži – “Stani molim te…” (VIDEO)

1699
0
Zvezdan Slavnic, Andela Duricic,
Zvezdan Slavnic, Andela Duricic,

Ubeđena da Aleksandra laže…

Anđela Đuričić i Mikica Bojanić su razgovarali u pabu, a tokom ovog razgovora se otkrilo dosta, do sada nepoznatih informacija.

– Ona je pričala sa Zoricom i Mićom, to je tako. Aleksandra laže, Filip je rekao istinu. Njoj se dečko sviđa. Ona je u izolaciji bila iskrena, sada nije – rekla je Anđela.

– Ja nisam ni zbog koga došao ovde, ali ti govorim. Mića njoj kaže: “Ponizio te je Filip”, ali ona itekako radi sama šta hoće – rekao je Mikica.

– Ja to pričam celo vreme, samo za Zvezdana. Ja slušam nešto, a ne znaš šta smo pričali u izolaciji pre ovoga – rekla je Anđela.

– Znači vi ćete imati problem dokle god ste ovde? – pitao je Mikica.

– Ne. Pričali smo u izolaciji, napravila sam ljubomornu scenu za film, nigde veze. On se budi, kaže mi: “Bilo je simpatično”, ali je to bila šala – rekla je Anđela, a u tom trenutku je u pab ušao Zvezdan.

– Buraz, da ti kažem nešto… Ja sam imao s*ks sa njom i svaki put sam završio u nju, ona može da dobije dete. Da li treba da pričamo nešto dalje? – rekao je Zvezdan i šokirao, a potom se pokupio i besno otišao, dok je Anđela trčala za njim i molila ga da stane.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Previous articleNA OVO SE ČEKALO: Najavila ulazak Ane u Zadrugu – Zvezdan beži iz rijalitija…
Next articleMARKO I DIVNA DNK UŠLI U ZADRUGU: Ostavili decu – Evo otkuda poznati par ponovo u rijalitiju… (VIDEO)