Home VIP “PRETE IM DECI”: Policija odmah obaveštena o slučaju Ane Ćurčić – Udar...

“PRETE IM DECI”: Policija odmah obaveštena o slučaju Ane Ćurčić – Udar na porodicu…

1269
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Sirota žena se suočila sa najgorim mogućim paklom…

Ana Ćurčić nedavno je ušla u rijaliti “Zadruga 6” kako bi se suočila sa svojim partnerom Zvezdanom Slavnićem, koji ju je prevario sa rijaliti-cimerkom Anđelom Đuričić.

Sada već aktuelna zadrugarka u decembru prošle godine suočavala se sa jezivim pretnjama, kako su preneli domaći mediji, pa se obratila i policiji za pomoć.

Ona se navodno jako uplašila, pa je iz tog razloga bila prinuđena da javno kaže kako ostavlja nevenčanog muža, a sina čuvenog košarkaša Zorana Moke Slavnića.

Sve je počelo kada se Zvezdan u “Zadruzi” zbližio tada sa Aleksandrom Nikolić, koju je upravo zbog tog odnosa ostavio njen dečko Dejan Dragojević.

Fanovi Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića nisu ostavljali na miru Zvezdanovu ženu. Danima je trpela sajber-na*ilje, dobijala pretnje sm*ću. Sve što su joj pisali bilo je jezivo, to bi retko ko izdržao.

– Prinuđena je da zaštiti porodicu. Uznemirena je i uplašena. Odmah je sve zabeležila i poslala policiji. Veruje da će se otkriti ko stoji iza svega toga – pričao je tada dobro obavešteni izvor.

Zvezdanov otac, proslavljeni košarkaš, Zoran Moka Slavnić je potvrdio ova saznanja i otkrio još uznemirujućih detalja.

– Ucenili su je fanovi da će im u*iti decu i da mora javno da kaže da se razvodi. Ona je sve prijavila nadležnim organima jer je bila u strahu. Ti fanovi, osim poklona u raznim vidovima, kao što je rekla Aleksandra u “Zadruzi”, davali su joj i novac. Na pitanje voditelja “Zadruge” koje su to količine novca koje su dobijali, Aleksandra je rekla nekoliko hiljada evra za neka njihova egzotična putovanja. Zaista je čudno da su Dejan i ona to prihvatili. To samo govori koliko je bolestan fanatizam – govorio je sportski as i naglasio:

– Ovo što se dešava Ani nije redak slučaj. To je doživeo i voditelj Milan Milošević, pa se ispostavilo da je poruke pisalo dete od 13 godina. Poznajući Zvezdanovu srčanost, mislim da ga ni tenk ne bi zaustavio da zna za ove pretnje, odmah bi napustio “Zadrugu”. Sve ovo nije prijatno za moju snajku, krivo mi je što mi nije odmah rekla da je posavetujem šta da uradi i koliko je moguće da je opustim jer su to prazne pretnje. Mada, lako je to reći onome kome nisu pretili – rekao je Slavnić.

Izvor: net

Previous article“STRAH ME JE”: “Šta je sa mnom tražila 15 godina” – Zvezdan iskreno o odnosu sa bivšom… (VIDEO)
Next article“OVE VISOKOMORALNE ĆU DA SPUSTIM NA ZEMLJU”: Zvezdanova Ana ošurila Anđelu – “Trebalo mi je ovo da se odvojim od njega…”