Home VIP “DAO SAM OTKAZ MILICI MITROVIĆ”: Milan Milošević javno progovorio – “Zadruga sam...

“DAO SAM OTKAZ MILICI MITROVIĆ”: Milan Milošević javno progovorio – “Zadruga sam bio ja…”

701
0
Milan Milosevic, Milica Mitrovic,
Milan Milosevic, Milica Mitrovic,

“Izgubio sam svoj život, radio sam i živeo samo za posao…”

Milan Milošević se oglasio za domaće medije, nakon što je odjeknula vest u Zadruzi da je navodno po*inuo.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je pitao svoju bivšu ženu, Anu Ćurčić, koja je nedavno ušla u Zadrugu, dali je istina da je Milan voditelj po*inuo te ga zato nema.

Ona je to odmah oštro demantovala.

Podsetimo, Milošević je otkrio pravi razlog odlaska sa Pink televizije, uz reči da navodno nije imao svoj život kao i da je sve posvetio poslu:

– Glavni razlog odlaska sa “Pinka” je nezadovoljstvo koje se nakupilo. Doneo sam odluku u trenutku kada je to bilo najbolje za mene. Rešio sam i presekao. Imao sam nekoliko dana za razmišljanje i nisam se dvoumio. Dao sam otkaz Milici Mitrović. Presabrao sam, shvatio sam da je odluka koju sam doneo najbolja za mene – rekao je voditelj za “Blic”, pa dodao:

– Mnogo aspekata je uticalo, između ostalog od 2017. godine ne spavam. Zdravstveno stanje mi je narušeno, ali ništa od toga nije konkretan razlog. Izgubio sam svoj život, radio sam i živeo samo za posao. Kada to sve stavim po strani, osetio sam da nisam deo te priče i da treba da odem. Projekat “Zadruga” sam bio ja. Trista posto sam davao sebe za rijaliti, što su mi potvrdili i moji nadređeni. Moj maksimum je doprineo tome da svaka emisija bude najgledanija – zaključio je on.

Izvor: net

Previous articleDALA MU TAJNU PORUKU: Anđela iskoristila Aninu nepažnju i prišla Zvezdanu – Kamera sve usnimila… (VIDEO)
Next article“ZALJUBLJENA SAM SAMO U SEBE”: Anđela besna zbog Zvezdana i Ane – Sada poželela nekog novog… (VIDEO)