Home VIP “VENČAĆEMO SE U ZADRUZI”: Ana i Zvezdan doneli odluku – Nakon pomirenja...

“VENČAĆEMO SE U ZADRUZI”: Ana i Zvezdan doneli odluku – Nakon pomirenja krunisaće ljubav brakom… (VIDEO)

627
0
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic,
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic,

Njena šala nije prijala Slavniću…

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” jedno od pitanja je bilo upućeno Zvezdanu Slavniću.

– Čemu takve reakcije nisi jedini kome se to desilo, imaš sreće što se nisi zaljubio u Maju Marinković? – pitao je voditelj Darko Tanasijević.

– Sve bih izgubio da sam se u nju zaljubio. Specifična je situacija, znamo se ceo život. Ja reagujem emotivno, mislim da će svaki dan biti sve bolje. Lakše mi je da imam fizički bol, nego psihički – počeo je Zvezdan.

– Svi su pitali zašto se nismo venčali, izgleda da ćemo se venčati u Zadruzi – našalila se Ana.

– Misliš da ima mesta za šalu? – zbunio se Slavnić, dok je Anđela Đuričić u šoku nemo posmatrala.

– Pošto smo nakon svega što smo prošli završili u “Zadruzi”, pa kao ovde ćemo da se venčamo, čisto fore radi – rekla je Ana kroz smeh.

Svi su primetili da su Zvezdan i Ana u sve boljim odnosima. Njih dvoje su igrali celu noć na žurki i grlili se, te su se mnogi zapitali da li će se zaista pomiriti u emotivnom smislu i ozvaničiti ljubav brakom.

Iako su 13 godina bili u vanbračnoj zajednici, Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić nemaju zajedničke naslednike. Povela se tema o potencijalnoj trudnoći Anđele Đuričić, a bivša partnerka Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, je priznala kako bi reagovala na tu situaciju.

– Šta ćeš ako je Anđela trudna – glasilo je pitanje.

– Ja sa Zvezdanom imam odnos sada, nema nikakvog pomirenja ili ne znam šta. Ja sam napolju sve to gledala, kada je ona vilenela mala, ide kosa, leti ona, leti sve tako u krug, onda je on u jednom momentu izjavio da je više puta tokom odnosa završio gde je završio. Pričaćemo na tu temu, neću da zaplačem. Ako mu se to desi? Ja neću ništa Darko – rekla je Ana.

– Je l’ bi te to pogodilo? – pitao je Darko.

– Pogodilo me je kada sam videla šta radi. Zvezdan i ja nememo decu, ne zato što nismo to hteli, Zvezdan ima svoju ćerku, volim je najviše na svetu, ja imam svoje dvoje dece. Mi smo sami sebi bili dovoljni, nije nam dete bilo potrebno da udovoljimo našu ljubav, pa ni taj papir – rekla je Ana.

– Mi smo imali decu non-stop – rekao je Zvezdan.

– Zvezdan je živeo sa mojom decom, odrasli su uz njega, pa i on uz njih – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: net

Previous articlePOTVRĐENO – ZVEZDAN NAPUSTIO ZADRUGU: Ovo je razlog iznenadnog odlaska – Anđela saznala pa odlepila…
Next articleŽESTOKO SPUSTILA ANU – PRED ZVEZDANOM: Rodila se nova Anđela – Besna i razjarena udarila na suprugu… (VIDEO)