Home VIP PRODALI LJUBAV ZBOG NOVCA: Dejan obelodanio tajni razgovor Zvezdana i Ane –...

PRODALI LJUBAV ZBOG NOVCA: Dejan obelodanio tajni razgovor Zvezdana i Ane – Iskopirali njega i Dalilu…

701
0
Zvezdan Slavnic, Dejan Dragojevic, Ana Curcic,
Zvezdan Slavnic, Dejan Dragojevic, Ana Curcic,

“Žena priča kako je dan i noć gledala prošlu sezonu i kako će ući u “Zadrugu 7” i “Zadrugu 8″…”

Bivši rijaliti učesnik i pobednik pete sezone rijalitija “Zaduga”, Dejan Dragojević, ubeđen je da Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić imaju dogovor da je on prevari u rijalitiju kako bi se dočepali glavne nagrade od 50.000 evra.

Dragojević, koji je bio žrtva neverstva svoje bivše supruge, Dalile Dragojević, nije štedeo reči o novom rijaliti ljubavnom trouglu.

– Pošto je bio u zatvoru i nikad nije radio, Zvezdan ne može da se zaposli. Ana je pokušavala da zaradi neki novac u salonu, ali im to očigledno nije bilo dovoljno i onda mu je verovatno rekla: “Hajde da idemo u rijaliti, ti se potrudi s nekom pričom!” Međutim, Zvezdan je malo dosolio priču. Ona mu je već prelazila preko prevara, pa što ne bi i preko ovoga s Anđelom?! Siguran sam da je ovo sve inscenirano! Ma potpisujem da je ovo samo loš dogovor. Mnogo su pratili petu sezonu, jer prepoznajem situacije u kojima kopiraju mene, Dalilu i Cara – kaže Dejan i dodaje da je Ćurčićeva mnogo namazanija nego što mu je delovala u prvi mah:

– Ušla je sa stavom, ali kako dani prolaze, sve mi postaje jasno! Zar niste videli vatreni ples, zagrljaje, suze?! Loša gluma! Ljudi, žena priča kako je dan i noć gledala prošlu sezonu i kako će ući u “Zadrugu 7” i “Zadrugu 8”! Sve je to plan! Takođe, svesna je da je Zvezdan nikad nije voleo, jer da jeste, oženio bi je – završio je Dejan.

Izvor: net