Home VIP “HVALA TI ZA SVE ŠTO NISMO IMALI”: Ana ustala i pred svima...

“HVALA TI ZA SVE ŠTO NISMO IMALI”: Ana ustala i pred svima se obratila Zvezdanu – On plače kao malo dete… (VIDEO)

8479
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

Ostao je potpuno nem i samo je plakao…

U toku emisije “Gledanje snimaka” na jednom od klipova prikazan je razgovor Zvezdana Slavnića i Zorice Marković o Ani Ćurčić i Anđeli Đuričić.

Zvezdan je govorio o empatiji koju oseća prema bivšoj nevenčanoj supruzi, kao i o tome da ga Anđela uzalud čeka jer više nikad neće biti zajedno.

– Hvala Zvezdane, želim da ti se zahvalim za nijedno letovanje koje smo imali, za jedno zimovanje koje pamtim, za Marvel filmove koje sam zbog tebe zavolela, za sva čekanja, za sva pisma. Želim da ti se zahvalim i za ove suze sad. Želim da ti kažem da si me naučio da volim Netflix i pokušavala sam da zavolim igrice na telefonu koje nikad nisam. Ja sam žena, drug i brat koji je jedini u svim tvojim situacijama, i kad kažem jedini pogledaj me u oči, koji je uvek bio tu. I kad nisi imao, ja sam učinila da imaš, i kad si plakao, i kad ti je bilo teško, i kad si bio u zatvoru, i kad si operisan, i kad ti je majka bila bolesna ja sam bila tvoj oslonac i ono što si ti zbog nečega što vredi tri dana obezvredio, povredio, napustio. Jedino što sam ikad tražila od tebe, i da hvala ti što si mi kupio kola jer znaš da volim BMW – rekla je Ana.

Dok je Ana govorila, Slavnić je samo ćutao i očiju punih suza spuštao glavu i prekrivao lice…

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Izvor: net

Previous article“BIĆE DISKVALIFIKOVANA”: Javno priznanje – Rekao šta se dogodilo ispod pokrivača Miljane i Bebice… (VIDEO)
Next articleANĐELA UDARILA NA PRODUKCIJU – DISKVALIFIKACIJA: U besu otkrila da nameštaju Aleksandri pobedu… (VIDEO)