Home VIP ISPLIVALA PROŠLOST ANE ĆURČIĆ: Zvezdanova bivša bila u sukobu sa zakonom –...

ISPLIVALA PROŠLOST ANE ĆURČIĆ: Zvezdanova bivša bila u sukobu sa zakonom – Evo o čemu se radi…

3222
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

O ovome nije govorila pred kamerama…

O životu Zvezdana Slavnića govori se već godinama, a otkad je postao učesnik rijalitija čini se da je sav njegov prljav veš iznet u javnost. Međutim, prošlost Ane Ćurčić, Zvezdanove nevenčane supruge, i dalje je pod velom misterije.

Ono što se zna je to da je bila u braku, u kome je dobila dvoje dece, te da je navodno supruga prevarila sa Zvezdanom, sa kojim je provela naredne godine svog života. Kako sama tvrdi, sa bivšim suprugom je u odličnim odnosima, a njena deca su Zvezdana prihvatila kao prijatelja.

Pored toga, Ana je o sebi uvek govorila u superlativu, te smo imali priliku da čujemo da je divna majka, požrtvovana supruga koja je Zvezdanu nosila pakete u zatvor, plaćala kockarske dugove, da je divna snajka koja je više od bilo koga brinula o Zvezdanovoj majci…

Ipak, kako pojedini mediji pišu, Ana je zaboravila da kaže da je i ona, navodno kao i Zvezdan, imala problema sa zakonom. Naime, 2016. godine, protiv Ane je navodno podneta prijava zbog vređanja policijske patrole.

Kako je tada pisao Blic, Mokinog sina i njegovu nevenčanu suprugu prijavila je komšinica iz Zemuna, jer je njihov pas pravio probleme u zajedničkom dvorištu.

Kako prenosi “Svet”, kada je na vrata Aninog stana zakucala policija ona i Zvezdan su verbalno napali policajce, uputivši im niz pogrdnh reči.

– Šta ti hoćeš, p…ko jedna? Ne znate s kim imate posla. Ja sam deset godina robijao – urlao je Zvezdan, nakon čega su policajci protiv njega i Ane, koja je odbila da se legitimiše, podneli krivičnu prijavu, piše pomenuti medij.

Iako je ušla u Zadrugu sa željom da pobedi, igrajući na kartu prevarene supruge, izgleda da se ponašanje, a ni prošlost Ane Ćurčić gledaocima baš ne dopada, pa je mala verovatnoća da će kao pobednica izaći iz rijalitija.

Izvor: net

Previous article“SVAKI PUT KADA JE HTELA DA GA OSTAVI ON BI ZAVRŠIO U ZATVORU”: Otkrila šokantne informacije iz doma Slavnića… (VIDEO)
Next articleZVEZDAN NAPAO OBEZBEĐENJE: Produkcija ugasila bubice i izvela Slavnića sa imanja… (VIDEO)