Home VIP STRAVIČNI MOMENTI IZ NJIHOVOG ŽIVOTA: Zvezdan izbacio Anu na ulicu – Isplivale...

STRAVIČNI MOMENTI IZ NJIHOVOG ŽIVOTA: Zvezdan izbacio Anu na ulicu – Isplivale jezive stvari…

369
0
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic,
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic,

Kuma prvi put otrkila ove stravične momente iz njihovog odnosa…

Ana Ćurčić je u naletu besa iznela da je Zvezdan Slavnić nju tu*ao i maltretirao. Ona je u razgvororu sa Zoricom Marković otkrila da su joj noge od njegovih udaraca bile modre i da joj je pretio da će se desiti krvo**oliće ukoliko ga ostavi. Dodala je da se Zvezdan odao kocki i da je izgubio ogromnu količinu novca.

Ekipa novinara kontaktirala je Aninu kumu, Milenu Kačavendu, kako bi im prokomentarisala ovu ispovest i otkrila kakva saznanja ona ima o ovoj temi.

– Živela sam za ovaj trenutak. Ako mi veruješ, još uvek nisam spavala. Bogu hvala da je Ana konačno progovorila. Ja spremam tešku artiljeriju, sve ću izneti u javnost – rekla je Milena, a zatim dodala:

– Ana je morala da spava pored Zvezdana nakon što je on pre*ije. On je nju tu*ao satima. To nisu ba*ine da te neko izu*ara i da te ostavi na miru u dva minuta. To su zlos**vljanja koja su trajala satima. Pitana sam više puta da li sam prisustvovala. Ja jesam prisustvovala, ali ne bati*anju, nego onog momenta kad sam mogla da shvatim da je zlost**ljana, ja sam uletala u stan, razbijala vrata. Jednom sam ga gađala kuhinjskim nožem – rekla je Milena, a novinari su je pitali šta je Zvezdan uradio nakon što ga je ona gađala nožem:

– On ima veliki strah od mene, jer ga se ja nikad nisam plašila. Ja sam jedina žena i drugarica koja je uletala u tuče. Kada sam ga gađala velikim kuhinjskim nožem, ja sam se u tom trenutku tukla sa njim u stanu. On je nasrnuo na mene, ali znaš kad žena poludi i u tom trentku dobije onu nenormalnu snagu. Ja sam dohvatila nož i zafrljačila ka njemu. On kada je video da imam nož u ruci, istrčao je iz sobe i u sekundi zatvorio vrata. Nož se zaboo direktno u vrata u visini njegove glave i tada sam shvatila šta znači u*iti čoveka iz afekta. Da se nije tako brzo snašao, ja bih ga nožem pogodila u glavu – rekla je Anina kuma, a novinare je zanimalo da li joj je Zvezdan pretio da će je prijaviti policiji zbog ove situacije:

– Ne, nikada mi nije pretio da će me prijaviti. On to nije smeo da uradi niti zbog mog bivšeg supruga, a niti od mene same jer je znao da ću reći sve ukoliko pokrene prijavu. To nije radio zbog sebe, a ne da zaštiti mene – rekla je Milena, a zatim dodala:

– Ja sam sa Aninom majkom u kontaktu. Ona trenutno nije zdravstveno dobro, šećer joj je užasno visok zbog svega što prati u medijima. Ja ću trenutno nju zaštititi, ali doći će momenat kada će se ona stabilizovati. Ona i dalje strahuje da se Ana neće zaustaviti. Ja Anu odlično poznajem, ona sada kad je krenula, neće se zaustaviti. Znala sam da će doći do tačke pucanja – rekla je Milena.

Anina kuma je tokom uživo uključenja na svom Instagram profilu navela da će Zvezdana izvesti iz Zadruge na policijsko saslušanje, a novinari su je upitali da kaže nešto detaljnije o tome.

– Ne znam ništa o tome, ali sam sigurna da će se to desiti nakon onoga što ja budem iznela u svim medijima u Srbiji – rekla je ona.

Zvezdan izbacio Anu golu na ulicu

S obzirom na to da je Ana rekla da je navodno morala da legne pored Zvezdana u krevet nakon što je pre*ije, novinari su pitali Kačavendu da li je Zvezdan nekada sil**ao Ćurčićevu.

– Ne bih to mogla jasno da deklarišem kao silo*anje, zato što fizički nisam bila tu prisutna i nisam to videla. Znam da je morala nakon batinanja da ima se**ualne odnose mimo svoje volje. Ja sam tebi to sada prvi put rekla. Nije mogla da se brani, jer ukoliko bi odbila se**ualne odnose, on bi je tu*ao. Obično je tu*ao pesnicama u stomak, terao je da se skida gola, a čak ju je jednom izbacio golu na ulicu. Ja sam tada došla sa njenom drugaricom po nju i to se dešavalo na Dorćolu. U trenutku kada je žena stajala gola na ulici, Zvezdan je samo bacio gaćice na nju i rekao: “evo ti ku*vo mr*va, obuci se i idi”. Ja sam Moku zvala da dođe i da reaguje, pošto se Zvezdan zaključao u stanu i nije hteo da me pusti unutra, a Moka je na to rekao: “Ja uvek podržavam ljubav i spustio mi slušalicu” – rekla je Milena ekskluzivno za domaće medije.

Izvor: net