Home VIP FILIP NAPRAVIO HAOS U BELOJ KUĆI ZBOG ALEKSANDRE: Uputio poslednje upozorenje –...

FILIP NAPRAVIO HAOS U BELOJ KUĆI ZBOG ALEKSANDRE: Uputio poslednje upozorenje – Sve izašlo na videlo… (VIDEO)

1214
0
Filip Car,
Filip Car,

Nije mogao da iskontroliše svoj bes…

U Beloj kući je u toku emisija “Gledanje snimaka”.

Na narednom klipu Marko Milovanović rekao da je Maja Marinković plastificirana mumija, a Aleksandra Nikolić devojka koju bi ”isprobao”, što je izrevoltoralo Filipa Cara.

– Ja sam rekao da mi se Maja ne dopada, ali da bih Alek mogao da oprobam. Ako Car može da priča loše stvari za moju, mogu i ja za njegovu – rekao je Car.

– Nemoj da komentarišeš moju devojku, da te ja ne bih i**ebao. Nemoj da obučem njene tange i obujem patile, pa ti pokažem. Moja devojka je stvarna, a tvoja ne. Nemaš pravo na to da zauzetu devojku dovodiš u tu konotaciju da je jeftina devojka – kazao je Car.

– Marko je rekao da bi sa mnom bo na jednu noć, da nije sa svojom devojkom. Dečko, ti si lažan. On je posvećen rijalitiju, radi sve samo da bi se istakao. On komentariše ovako da bi izrevoltirao. Na nomimnacijama je rekao da bi mi poželeo sebe za momka – kazala je Aleks.

– Ako već poštuješ svoju devojku, nastojiš da budeš ispravan, a poenta je da ne treba da kažeš ništa ni za neku drugu, bar iz poštovaja – rekao je Zvezdan.

– Ti radiš ovo da bi se mi pitali da li si že***ebac, ba***ebac ili nrešto treće – rekao je Car.

– Ti si rekao da da bi j**ao moju devojku kad bi je upoznao, onda govoriš da radi sve i svašta dok mene nema – kazao je Marko.

– Kruže priče po kući da je je Marko Brendonova mačka – rekla je Ivan.

– Ma ne, to nije istina – istakao je Brendon.

– Saglasna sam sa Aleks. Janjuš je namerno njega navukao, a Marko je iskroristio Aleks i mene kako bi iznervirao Cara – rekla je Maja.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net

Previous articlePO PRVI PUT O NEVERSTVU SINA: Progovorio o snajki – Miloš Bojanić do svoj sud o njegovom odnosu…
Next article“JA NEĆU DA BUDEM ANA”: Anđela pukla od ljubomore – “Ne mogu to da trpim…” (VIDEO)