Home VIP PAO POLJUBAC MILJANE I IVANA MARINKOVIĆA: Rasula se na komade – Rešila...

PAO POLJUBAC MILJANE I IVANA MARINKOVIĆA: Rasula se na komade – Rešila sve da mu oprosti… (VIDEO)

389
0
Ivan Marinkovic, Miljana Kulic,
Ivan Marinkovic, Miljana Kulic,

Zakopali ratne sekire i prisetili se njihove ljubavi…

Miljana Kulić je odabrana za ovonedeljnog vođu i imala je zadatak da podeli budžete zadrugarima.

Odlučila je da Ivanu Marinkoviću da veliki budžet, a prilikom svog izlaganja je zaplakala.

Nakon njenog izlaganja, njih dvoje su se poljubili u obraz, a zadrugari su ih nagradili aplauzom.

– Zaslužio je mali, ali ću uvek da imam poštovanje koliko god da me pljuješ i govoriš da sam dvorska luda. Ja sam tebe iskreno volela. Ulepšao si mi život i dobila sam zbog tebe Željka. Smatram te dobrim rijaliti igračem, ljudi imaju sreće što ne pješ. Buduća žena te je izvela na p’ravi put, treba da budeš trezven.

– Smatram da ti je emocije spržio alkohol i da treba vremena da se oporaviš od svega. Željko je presladak, isti ti, nemoguće je da ne voliš takvo stvorenje. Smatram da će sve biti u redu da bude i da ćeš da dolaziš da viđaš Željka – rekla je Miljana.

– Očekivao sam srednji sa ovakim komentarima. Dosta stvari je iza nas. Plašio sam se Miljaninih poteza i reakcija. Miljana mi je dosta olakšala moje učešće i verovatno bi to bilo drugačije. Kad sumiram utiske mislim da jedan od najvećih uspeha pored što sam uspostavio kontakt sa Željkom, to je ovo…

– Ja sam bio u mnogim konfliktima, sve sam to zaboravio. Ja sam poželeo da ti sazriš i to je najbitnije. Kad se sve ovo bude završilo i kad se budete prisećali moraćete da okrenete telefon da pitate šta je bilo. Miljana i ja ćemo ostati ceo život u kontaktu, nadam se. Ja želim tebi i Zoli, kao što sam i navijao, da ostanete zajedno. Mislim da je vreme da se središ – dodao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: net