Home VIP PROCURIO DOKAZ: Pred ulazak u Zadrugu Ane Ćurčić – Zavoravila da obriše...

PROCURIO DOKAZ: Pred ulazak u Zadrugu Ane Ćurčić – Zavoravila da obriše video sa Milanom… (VIDEO)

5782
0
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic, Milan Milosevic,
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic, Milan Milosevic,

Objavila video sa njim…

Jedna od aktuelnih tema, koja je meta komentarisanja gledalaca je odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je ušao u Zadrugu, te je nakon ulaska Anđele Đuričić, posvetio svoju pažnju njoj, a potom ustao i javno ostavio Anu Ćurčić, sa kojom je u vanbračnoj zajednici već 15 godina, kako bi ušao u ljubavnu vezu sa Đuričićevom.

Iako je ostavljena, Ana nije mogla da gleda svog vanrbračnog partnera sa drugom te je ušla vanrednim ubacivanjem u Zadrugu kako bi ga “raskrinkala”, a sada nakon nekoliko meseci u rijalitiju su oboje izneli jezive optužbe na račun jedno drugog.

Ana je govorila da je Zvezdan pratio Zadrugu dok je bio u zatvoru i nakon toga, dok je ona radila i nije imala vremena da prati, a sada je isplivao dokaz da su ipak pratili rijaliti na Pink televiziji i to od prve sezone.

Na instagram profilu Ćurčićeve može se videti video iz prve sezone, gde je voditelj Milan Milošević, koji je prvo bio učesnik Zadruge, a potom postao i voditelj, narednih 5 godina u Beloj kući, sa Markom i Divnom DNK, oji su takođe, bili učesnici prve sezone.

U ovom interesantnom videu, koji je Ana podelila pre 5 godina na svom Instagramu, Milan pita Divnu da li nekada sprema kolače

– Ponekad spremim prženice – rekla je Divna.

– Pa to nisu kolači – rekao je Milošević u snimku, što je verovatno bilo smešno Ani te je objavila ovaj video na svoj profil i u opisu napisala “prženice”

Podsetimo, podeljena su mišljenja vezana za odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića: dok jedni tvrde da je Ana zaista prevarena i zlostavljana žena, po rečima Ćurčićeve koja je optužila Zvezdana d aju je tukao i maltretirao, drugi tvrde da je sve ovo dogovor Ćurčićeve i Slavnića, te da su dugo planirali ovaj “scenario”.

Šta je istina ostaje nam da saznamo, a u nastavku teksta pogledajte video koji je Ana objavila na svom profilu.

Snimak pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Izvor: net