Home VIP “SLOMLJEN KUK I BUTNA KOST”: Snimkom rasplakala mnoge – Dušica Jakovljević se...

“SLOMLJEN KUK I BUTNA KOST”: Snimkom rasplakala mnoge – Dušica Jakovljević se zbog nesreće povukla sa TV ekrana… (VIDEO)

1234
0
Dusica Jakovljevic,
Dusica Jakovljevic,

Popularno TV lice prošlo je kroz agoniju, a video koji je podelila mnoge je ostavio bez teksta…

Pre tačno tri godine, voditeljka Dušica Jakovljević umalo nije ostala bez voljenog člana porodice, psa Done.

Poznato TV lice tada je prošlo kroz pravu, kada je njenog kućnog ljubimca, nasred ulice, ispred zgrade u kojoj živi, pregazio vozač automobila.

Dušičin pas tom prilikom zadobio je teške telesne povrede, a voditeljka ga je brže-bolje odvela kod najboljeg veterinara, koji je učinio sve da spasi Donu i ublaži joj povrede.

Jakovljevićeva je bila van sebe zbog svega što se desilo njenoj Doni. Toliko da je čak bila prinuđena da otkaže unapred planirano druženje sa gledaocima TV Pink u emisiji “Zadruga – Narod pita”.

– Znam koliko volite Donu… Danas se ne družimo u “Narod pita” jer je Donu udario auto i slomila je kuk i butnu kost… Volim vas sve, borac je ovo mali – obavestila je Dušica tada.

Poznata voditeljka upravo je objavila snimak svog ljubimca, tri godine nakon nesreće.

– Pitali ste gde je mala slatka Dona, koju je onomad pregazio auto. Neustrašiva, kojoj je 6 meseci bio slomljen kuk i butna kost. Danas je jedan od najjačih buldoga i obožava gume – istakla je Dušica na društvenoj mreži Instagramu uz snimak svog ljubimca.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, vest o nesreći psa voditeljke “Zadruge” bio je danima tema zbog nemilosrdnog postupanja vozača koji je izazvao čitavi nemili događaj.

– Prvi snimak – pas istrčava na ulicu. Drugi snimak – na početku je pas koji je već pod kolima, vozač kotrlja psa, Dona ispada posle 20 metara, vuče zadnje noge i pada. Anđela sve vreme vrišti za njima – poručila je Dušica Jakovljević uz video zapise svega što se desilo.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Izvor: net

Previous articleMILJANA KULIĆ ĆE NAPUSTITI ZADRUGU: Ako se ne pomiri sa Zolom – Najavila mu diskvalifikaciju… (VIDEO)
Next articleISPLIVAO ZABRANJENI VIDEO: Priznala šta joj je zvezdan uradio – Anđela krišom traži pomoć… (VIDEO)