Home VIP “PONIZILO ME JE DETE – IZVINJENJE NE PRIHVATAM”: Ana se odmah obračunala...

“PONIZILO ME JE DETE – IZVINJENJE NE PRIHVATAM”: Ana se odmah obračunala sa Anđelom Đuričić… (VIDEO)

134
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Bila je iskrena u svom izlaganju…

Voditelj radio-emisije “Amnezija”, Osman Karić i njegov pomoćnik, Marko Janjušević Janjuš, ugostili Anu Ćurčić.

– Ono što si ti pričala, pa sam ja napisao rime. Laž ili istinu si pričala, pare na kocku je sje**o, neku klinku je je**o. Kako si se osećala kada te je Anđela isprozivala za decu – pitao je voditelj Osman.

– Hvala na tom pitanju. Ja sam iznela kako sam se osećala, osećala sam se prvenstveno poniženom, pogotovo što mi ona to izgovara, koja je dete i koja je starija dve godine od mog deteta. Kada su deca u pitanju, ne biram sredstva. Ovo što priča da je afekat, to ne može da bude afekat. Ja sam na njega itekako ljuta. Život je čudo, a on je isto jedan kao moja majka, kao i njegova majka, da sam previše razmazila decu i da treba da povučem ručnu. On je u besu išao na moju najslabiju tačku, pogotovo majku moju. Hvala što se izvinio, ali ja to izvinjenje ne prihvatam, s tim me je samo još više zgazio – istakla je Ana.

– Kada te je odveo u sobu, da li misliš da je hteo samo da te zaštiti ili je hteo još nešto – pitao je Karić.

– Ja sam u njemu videla iskrenu emociju, jako me dobro poznaje i moju psihu. Jeste tog momenta bilo iskreno i drugarski, rekao mi je da možemo o svemu da pričamo, da nisam za to i da hoće da mi pomogne. I to je bilo, ali da mi je prišao ljudski i drugarski, jeste – rekla je Ana.

– Je l’ se kaješ Ana što si izgovorila Zvezdanu ono što si izgovorila one optužbe – pitao je Janjuš.

– Ne kajem se. On je lične stvari ovde pričao Anđeli, ja sam dosta toga čula, iako misle da nisam čula. Uništen mi je život, novi početak postoji, a ovaj put zaista mislim na sebe i imam prava na to – zaključila je Ćurčićeva.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu:

Izvor: net

Previous article“JA ANI NE VERUJEM”: Iznenadila sve u programu uživo – Anđela nikad jače isponižavala Ćurčićevu… (VIDEO)
Next articlePREKID PROGRAMA: Zvezdan Slavnić uleteo u radio i napravio haos – Ani nije dobro… (VIDEO)