Home VIP ANĐELA BLEDA KAO KRPA: Novinar joj se obratio sa ovom informacijom iz...

ANĐELA BLEDA KAO KRPA: Novinar joj se obratio sa ovom informacijom iz spoljnog sveta… (VIDEO)

11383
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Ovo nije želela da čuje…

Zadrugari su noćas odgovarali na pitanja novinara, a pravi haos je nastao između Zvezdana Slavnića, Ane Ćurčić, Anđele Đuričić, ali i Zorice Marković.

Novinara Darka Tanasijevića je zanimalo šta je taj “džoker” kojeg je Zorica spominjala da ima i da će ga upotrebiti protiv Anđele.

– Ko je taj ili šta je džoker u rukavu kojim te Zorica drži u šaci – pitao je Darko.

– Ne libim se da uđem s bilo kim u svađu, da se bojim, pokunjila bih se, a ne bih ovako direktno govorila u lice. Znate vi sve o meni, sve je iskopano, a da ima nešto da me degradira, odavno bi me degradiralo. Onda dođe Zorica Marković sa džokerom u martu mesecu, a niste vi novinari – rekla je Anđela.

– Iskopasmo mi i Mensura i vaše tajno viđanje – rekao je Darko.

– Da, ali se ništa tu nije desilo i nije se krilo, pa je bilo i za Filipa. Rekla je kasnije da je lagala. Meni Zorica ni niko ne može da dođe i da kaže nešto što nije istina, znam da nema. Zorica kad zine, ona laže – rekla je Đuričićeva.

– Ja je se ne plašim, džokera Miku Fleku ću aktivirati kada budem htela. Prvi ćeš ti dobiti Darko informaciju, pa ću ja potvrditi…Zanima me da od 49 ljudi, da se navalila na mene kao orlušina. Problem mnogih je što se iskreno družim sa Anom Ćurčić. Meni ne smeta, ko god se druži ovde. To što njima smeta Ana Ćurčić, njen ulazak i druženje sa mnom, nije moj problem – rekla je Zorica.

– Ona reče u aprilu? Da li ti to zvuči kao igranje rijalitija? Kad je neko iskren, kaže ti ne gleda kada je – rekla je Anđela.

– Ja volim kada proleće procveta – rekla je Markovićka.

– Kakav je Zorica Marković prijatelj Ani Ćurčić?

– Ona zlo želi sebi, a kamoli nekome pored. Ona svima želi zlo – rekla je Anđela.

– Ja sam budala ja ne volim sebe, jer da volim sebe ja bih gutala sp**mu, skakala po ku**u usred bela dana i ostalo – skočila je Zorica.

– Ona se poziva na to da mladi odlaze, da Bog želi mlade, a da svi mi koji smo ovde smo zlo. To što je izgovorila Zorici ovde, ničim izazvana, to mi je strašno. Ja nisam srela ovakvu osobu kao što je Anđela nikada u životu – rekla je Ana.

Pogledajte prilog:

Izvor: net