Home VIP EVO KAKVO JE ZDRAVSTVENO STANJE MARIJE KULIĆ: Evo da li je dijagnostifikovano...

EVO KAKVO JE ZDRAVSTVENO STANJE MARIJE KULIĆ: Evo da li je dijagnostifikovano ono najgore – Miljana saznala informacije… (VIDEO)

602
0
Marija Kulic, Miljana Kulic,
Marija Kulic, Miljana Kulic,

Miljanin govor od pre par dana…

Marija Kulić izvedena je pre nekoliko dana iz Zadruge, kako bi se uputila u Niš, ne bi li otkrila od čega boluje, jer se zdravstveno nije osećala baš najbolje.

Znajući da stanje njenog supruga Siniše nije baš najbolje, nije želela da se i sama prepusti slučaju, te je odlučila da obavi sve neophodne lekarske preglede i otkloni bilo kakve sumnje.

Boraveći u Beloj kući, Miljana Kulić je insistirala da dobije informacije o tome šta se dešava sa njenom majkom, koje je izgleda i dobila.

Ona je odmah sve usput i otkrila:

– Izvedite me da vidim da se nešto nije iskomplikovalo sa mamom. Da vidim i čujem da li ima bolove. Da li je izašla iz bolnuice i kako je – govorila je Kulićeva u jednom trenutku, a već u sledećem, čini se da je sve potrebne informacije dobila, budući da se spekuliše da je izvedena iz Zadruge.

Već u sledećem momentu, reklo bi se da je ove spekulacije i potvrdila.

– Pozdravila vas je sve moja mama, dobro je. Dolazi u nedelju, nema rak. Ima bolove kao kada zaboli zub, ali nije rak – izjavila je Miljana i otkrila zdravstveno stanje svoje majke, ali i informaciju kada je Marija trebala da se vrati u Belu kuću.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu KLIKOM NA OVAJ LINK!

Izvor: net

Previous articleUROTILE SE PROTIV ANE: Nakon što joj je pokidala poklon – Kuju pakleni plan… (VIDEO)
Next article“ANI JE POTREBNA STRUČNA POMOĆ”: Ćurčićevi najbliži zabrinuti – Sve je istina šta joj je Zvezdan radio…