Home VIP ANĐELIN OTAC I ACA BULIĆ SMISLILI PAKLENI PLAN: Svi detalji razgovora –...

ANĐELIN OTAC I ACA BULIĆ SMISLILI PAKLENI PLAN: Svi detalji razgovora – Ujedinjeni protiv Zvezdana…

2567
0
Andela Duricic, Aca Bulic, Zvezdan Slavnic,
Andela Duricic, Aca Bulic, Zvezdan Slavnic,

Đuričić nikada neće dozvoliti da njegova ćerka bude sa Slavnićem…

Roditelji Anđele Đuričić koja je u “Zadruzi” u vezi sa Zvezdanom Slavnićem navodno su kontaktirali su bivšeg dečka Ane Ćurčić kako bi spasili svoju ćerku od njenog dečka.

Aca Bulić rešen je da spase Zvezdanovu bivšu nevenčanu suprugu i svoju bivšu devojku Anu Ćurčić i ne dozvoli joj da poklekne.

Sa druge strane, Anđelina porodica ne podržava Anđelinu vezu i neće dozvoliti da napolju bude sa Slavnićem.

Navodno, Bulić i Anđelin tata Veliša čuli su se telefonom kako bi napravili plan da se reše Slavnića i odvoje ga od Ane i Anđele.

– Veliša ne zna šta će više od muke, Anđelina mama uopšte nije dobro, pogotovo nakon što je Zvezdan ispolivao i udario po glavi Anđelu. Đuričić je došao u Beograd i išao u policiju da prijavi Zvezdana, ali nije mogao ništa konkretno da učini, jer su mu u policiji rekli da Anđela lično mora da prijavi nasilje.

– Preko jednog poznatog biznismena Veliša je našao broj Ace Bulića i pozvao ga je. Anđelin tata je otvoreno rekao Aci da nikada neće dozvoliti da njegova ćerka bude sa Zvezdanom kada izađe iz rijalitija. Dugo su pričali i napravili su dogovor. Veliša se nada da će Aca u nekom momentu ući u rijaliti i rekao mu je da Anđeli kaže da su se videli i da su loše zbog nje, te da mora da se iste sekunde skloni od Zvezdana.

– Takođe je Anđelin tata zamolio Acu da nagovori Anu da prijavi Zvezdana za nasilje, jer će on za ruku odvesti ćerku u policiju. Ma, čovek je u užasnom stanju, ona da zna samo pet posto šta se dešava napolju ne bi joj bilo dobro – otkrio je navodno izvor za “Svet” i dodao:

– Veliša je konzervativan čovek, sve ovo što se dešava u “Zadruzi” za njega je ogromna bruka. Zvezdan mu je ukaljao ćerku, još je ponižava najstrašnije. Da nema kamera verovatno da bi je maltretirao, kao što je i Anu – rekao je izvor.

Izvor: net

Previous articleSRAMOTA – POKRAO NAJBOLJEG PRIJATELJA: Zvezdan ga kleptomanskim zahvatima ojadio – Anđela šokirana… (VIDEO)
Next articleDNO PA ONO ISPOD TOGA: Zvezdan užasnuo auditorijum – Niko ne zna šta radi dok svi spavaju… (VIDEO)