Home VIP EKSKLUZIVNO – PRIJAVA KOJA JE PODIGNUTA PROTIV ZVEZDANA: Pogledajte šta mu se...

EKSKLUZIVNO – PRIJAVA KOJA JE PODIGNUTA PROTIV ZVEZDANA: Pogledajte šta mu se sve stavlja na teret…

3361
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

Cela javnost bruji o ovom događaju…

Zvezdan Slavnić je bio hitno izveden iz Zadruge kako bi u policijskoj stanici dao izjavu zbog krivične prijave koja je podneta protiv njega.

Slavnić je posle nekoliko sati vraćen u rijaliti, a prvo što mu je nakon svega palo na pamet da uradi jeste da nastavi da maltretira svoju bivšu suprugu Anu Ćurčić.

Nakon što je pokušao da prevrne krevet na kojem je ona sedela, nastavio je da je zastrašuje, da je vređa, psuje i da joj preti, a obezbeđenje i zadrugari su ga jedva zadržali da ne nasrne na nju.

Kako bi novinari proverili o kakvoj prijavi je reč, kontaktirali su Milenu Kačavendu, kumu Ane Ćurčić, koja je otkrila da ne može da tvrdi da se radi o prijavi koju je ona lično podnela protiv Slavnića, ali da se nada da je zapravo o tome reč.

– Niko iz Anine porodice nije podnosio još uvek nikakvu prijavu protiv Slavnića, a ja jesam i to je već poznato. Protiv Zvezdana sam podnela krivičnu prijavu za uvredu časti, jer je iznosio razne bljuvotine na moj račun. Ja imam dva punoletna sina kod kuće i nema potrebe da oni slušaju kako Zvezdan priča da je njihova majka s*ksualno opštila sa Acom Bulićem, Aninim bivšim suprugom, a čak je spomenuo i jednog pokojnika. Verujem u naše pravosuđe, moguće da su brzi i da je davao izjavu zbog moje prijave. Videli ste kako je reagovao kada se vratio u kuću… – kaže Milena Kačavenda za domaće medije.

Novinare je zanimalo da li je Milena podnela prijavu i u ime svoje kume, budući da je Ana u toku jedne od emisija, uživo u programu to tražila od nje.

– Ja znam da je Slavnić već nekoliko puta izvođen na zahtev policije i tužilaštva, e sad da li je ovo noćas za mene ne znam još uvek. Anin advokat ima punomoćje za sve, tako da može biti u pitanju i prijava koju smo podneli u njeno ime. Budući da advokat ima punomoćje, Ana nije lično morala da daje izjavu, a po njegovoj reakciji bih svakako rekla da je u pitanju ili ova ili moja prijava – zaključuje Kačavenda.

Izvor: net