Home VIP VODITELJ UŽIVO ČITA PISMA: Pogledajte šta je Zvezdan pisao Ani iz zatvora...

VODITELJ UŽIVO ČITA PISMA: Pogledajte šta je Zvezdan pisao Ani iz zatvora – Na desetine strana… (VIDEO)

1210
0
Ognjen Amidzic,
Ognjen Amidzic,

Kuma je donela čitavu gomilu pisama koja je Ćurčićeva godinama dobijala…

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda gostovala je u emisiji Amidži šou, zajedno sa Anabelom Atijas, Lunom Đogani i Dušicom Jakovljević.

Tom prilikom je ponovo iznela čitav niz optužbi na račun Zvezdana Slavnića, kao i detalje iz njegovog života sa Anom.

Pored toga, Milena je u emisiju donela gomilu pisama koje je Zvezdan slao Ani tokom četiri godine koje je proveo iza rešetaka.

Kuma tvrdi da se u tim pismima nalaze dokazi i njegova priznanja o tome da ju je maltretirao i zlos**vljao.

Voditelj Ognjen Amidžić je poželeo da pročita javno jedno od pisama, međutim, ono koje je Anabela slučajnim odabirom izvukla, nije reklo mnogo.

Kako Kačavenda ističe, ni sama nije uspela da pročita sve, budući da su pisma veoma opširna i neka se protežu i na deset strana, ali je dala javno obećanje da će sve pročitati pre nego što ponovo dođe u emisiju.

Šta je Ognjen uspeo da pročita u jednom od pisama, poslušajte na snimku ispod:

PROČITAJTE JOŠ: Bivši tast je presrećan što je Dragojević javno obelodanio da je postao musliman…

Dejan Dragojević konačno je priznao da je primio islam pre četiri godine, o čemu su mediji već pisali još u novembru 2021. godine.

Iako su to tada potvrdile Dejanove i Daliline prve komšije iz Gornjeg Šepka, otac Dalile Dragojević, Huso Mujić, je tvrdio da je to čista izmišljotina i glupost i da on samo poštuje islamsku veru.

Kako je sada Dejan otputovao u Meku i priznao da je muslimanske veroispovesti, novinari su pozvali Husu, koji je sada priznao zašto je lagao o ovoj temi.

– Zašto sam lagao? Ufff… Pa morao sam. Nek mi svemogući Alah oprosti i ne uzme za greh. Mnogo sam se obradovao što je Dejan konačno priznao da je primio našu veru. Mi smo se još odavno dogovorili s hodžom da je najbolje da se o tome ne priča javno. Lagao sam i jer sam se s Dalilom i Dekijem dogovorio pred njihov ulazak u “Zadrugu” da se to ne spominje i ako pitate. Plašili su se da Dejan neće pobediti ako se to sazna. Ali Alah je veliki i pobedio je. To se znalo u Šepku, znali su i Fatija i Zumreta i Damir i svi, pa su jedva dočekali da ispričaju za novine i da se slikaju, ali nema veze. To nije bilo moje da kažem, zato sam demantovao – priznao je Huso, s molbom da ga noviari više ne zovu, jer više nema šta da priča za medije.

Podsetimo, Huso je ovako svojevremeno govorio o tome da je Dejan primio islam:

– Nije istina da je Dejan primio islam i promenio veru. Zna se kako se islam prima. Je l’ Dragojević još? Jeste. To je izmišljotina. On je dečko poštovao našu veru, kao što mi poštujemo njegovu. Bio je na sahrani kod naših rođaka i tako je krenula ta priča. Tada je ispoštovao sahranu koja je organizovana po muslimanskim običajima, neko je to video i raširio priču. Nije on jedini pravoslavac koji je bio na islamskoj sahrani. Dolaze i katolici, to ne znači das je neko primio veru. Čista glupost! On poštuje našu veru i to mi je pokazalo da je dobar čovek – objasnio je Mujić, dok je komšinica Fatija za “Kurir” govorila drugačije, što se sada ispostavilo kao istina.

– Dejan, srce moje, uzeo je našu veru, išao u džamiju, učio Kuran, klanjao, postio ramazan, sve živo… Duša moja, da ga tako prevari. Taj Car je uzeo zbog nekog duga od 40.000 evra, da bi mu ona to otplatila sigurno, kažu da je bio i po zatvorima. A Dejan je sve primio zbog nje, a ona tako… Pu, đubre jedno! Dejan je miran, nije se čuo dok je bio ovde. Takav se više ne rađa. Kad su krenuli za Beograd, došao je do mene da me pozdravi, kaže mi da ide i da ćemo se videti za 10 meseci. Izneli su puno stvari iz kuće, poneli sa sobom. Ljubili su se tu i grlili, šta joj bi, ne znam. Toliko su se voleli. Ja sam pomagala i dok su tu bili majstori i gradili im kuću, kuvala sam im kafu, nosila keks, kiselu vodu. Sram je bilo, kako ga je izradila – bila je ogorčena baka Fatija.

 

Previous articleMILJANA KULIĆ NAPUSTILA ZADRUGU: Nakon jezivog napada izvedena iz rijalitija…
Next articleMILJANA KULIĆ I BEBICA PRAVE HAOS VAN RIJALITIJA: Sramno – Pogledajte šta je rijaliti par uradio…