Home Zanimljivosti “BILA NA MORU KOD MENE”: Bojanić o aferi sa Zoricom – Zgrozio...

“BILA NA MORU KOD MENE”: Bojanić o aferi sa Zoricom – Zgrozio sam se kad sam video…

8184
0
Milos Bojanic, Zorica Markovic,
Milos Bojanic, Zorica Markovic,

Mikica Bojanić je naveo da je pevačica bila intimna sa njegovim ocem…

Pevačica Zorica Marković i njen kolega Mikica Bojanić ušli su u žestok sukob tokom njegove proslave rođendana, zbog toga što je ona odlučila da ne prisustvuje žurci.

Pevač je tada optužio Zoricu da je bila intimna sa njegovim ocem Milošem Bojanićem iza kuće na moru, u delu gde im se nalazila veš mašina.

Na optužbe svog sina odreagovao je i Miloš, koji tvrdi da je Mikica samo želeo da je isprovocira.

– Mikica je rekao to da je isprovocira. Istina je da je ona na letovanju bila kod mene, ali je bila sa švalerom. Ja sam tada bio još uvek sa bivšom suprugom. Sa Zoricom ništa nisam imao. Na nju ne bih stari bicikl naslonio, a ne nešto drugo.

– Ne pravdam Mikicu, jako je ružno to što je rekao, ali znam da je rekao u besu. Zorica je hodajuće istinsko zlo kakvo majka jednom rađa. Ne postoji kolega koji ima lepu reč da kaže za nju.

– Zna da je Mikica najslabiji na mene i porodicu i zato je namerno tu gađala, ja to njenoj deci nikada ne bih uradio. Ona je jedna prava nesrećnica. Ona je zbog svoje zlobe rasturila sve svoje veze – poručio je uznemireni Bojanić.

– Nisam ponosan na to kako se Mikica tokom proslave rođendana ponašao, ne podržavam alkohol i o njegovom pijanstvu ćemo razgovarati.

– Moram priznati, zgrozio sam se kada sam video snimak na kojem Zorica sipa pepeo od cigarete Mikici u limenku. Pokušala je da ga otruje! Ljudi su mi rekli da to može da natera čoveka da poludi – zaključio je pevač za “Kurir”.

Previous articleMAJI MARINKOVIĆ POZLILO: Pretrnula kada je saznala da je mogla u sekundi da ostane bez njega… (VIDEO)
Next articleOSVETIĆE SE ANĐELI ZA SVE: Maja se zarekla – Sa Zvezdanom ima tajni dogovor… (VIDEO)