Home Zanimljivosti OPET ĆEMO JE GLEDATI – ODLAZI U CRIKVENICU: Evo na šta će...

OPET ĆEMO JE GLEDATI – ODLAZI U CRIKVENICU: Evo na šta će Aleksandra potrošiti 50 000 Evra… (VIDEO)

5552
0
Aleksandra Nikolic, Filip Car,
Aleksandra Nikolic, Filip Car,

Evo za kakvu karijeru se odlučila pobednica šeste sezone Zadruge…

Pobednica šeste sezone “Zadruge” Aleksandra Nikolić osvojila je 50.000 evra, a pred kamerama je otkrila na šta će ovaj novac potrošiti.

– Pomoći ću porodici, srediću stan, neki deo ću ostaviti kod kuće. Uložiću u nešto korisno.

– Kao što znate moj život nije bio nimalo lak, a sada ću ga sa ovim srediti. Planiram i biznis naravno – kaže Aleksandra.

Novinari su saopštili Aleks da je njen verenik Filip Car pre nego što je ona izašla iz rijalitija video snimak nje i Zvezdana Slavnića iz izolacije, međutim, Nikolićeva tvrdi da nema šta da krije.

– Filip je video snimak sa Zvezdanom? Pa dobro, ja sam njemu sve to rekla, mirna sam. Videću na šta ću potrošiti nagradu, na nešto korisno sigurno. Biću mirna kad obezbedim svoju porodicu, to je istina.

– Razmišljam o društvenim mrežama, što da ne, TikTok, sve… – dodala je pobednica “Zadruge 6”, a spomenula je i Anu Ćurčić i odlazak u Crikvenicu, rodno mesto njenog dečka.

– Sada o Ani mislim sve najbolje. Ovo je jedan prelep trenutak, sve najbolje o njoj i svima. U Crikvenicu idem uskoro, čim završim obaveze u Beogradu. Biće i upoznavanja porodica, desiće se sve vremenom – kaže Aleksandra.

Pogledajte prilog:

Previous articleSOCIJALNA SLUŽBA IM ODUZELA DECU: Ne viđaju ćerku i sina – Svađa pred kamerama… (VIDEO)
Next article“ANA JE UŽASNO KVARNA I TEK ĆE POKAZATI SVOJE PRAVO LICE”: Ivan Marinković nikad suroviji… (VIDEO)