Home Zanimljivosti “U TU BUDALU SAM ZALJUBLJEN”: Trećeplasirani Brajlović ne krije emocije – Pogledajte...

“U TU BUDALU SAM ZALJUBLJEN”: Trećeplasirani Brajlović ne krije emocije – Pogledajte šta je rekao o Ani Ćurčić…

13761
0
Bilal Brajlovic,
Bilal Brajlovic,

Miljenik publike progovorio…

Bilal Brajlović, u spektakularnom superfinalu “Zadruge 6”, osvojio je visoko treće mesto, te je tom prilikom za domaće medije otkrio svoje prve utiske po napuštanju Bele kuće.

Prokomentarisao je najaktuelnije teme, kao poslednji muškarac koji je napustio imanje u Šimanovcima.

Da li je Maja jedina devojka koja je uspela da osvoji tvoje srce i da li bi sada pokušao nešto sa njom u spoljnom svetu?

– Jedina je osvojila moje srce. Dva puta sam bio zaljubljen u životu, drugi put je u nju, prvi put u neku budalu. Samo se u njih mogu zaljubiti (smeh). Nešto da se desi, ne, rekao sam nema šanse i kad sam se vratio i tako je bilo do kraja. Ove druge devojke što su tu bile, bilo je iskreno, nisam govorio da sam zaljubljen da želim nešto, sve je bilo transparentno. Drago mi je što nisam nikoga zavlačio i svaku devojku koju tu vidim, zagrlimo se i možda može da bude tu nešto, ali neka velika ljubav, ne.

Dosta se spekulisalo o tvom odnosu sa Anom Ćurčić da li je priroda tog odnosa samo prijateljstvo ili nešto drugo, s obzirom na to da su zadrugari komentarisali da postoji ipak nešto više. Kako to komentarišeš?

– Emocije?! Postojale su emocije s moje strane, kada kažem da su zadrugari pričali, prema svima! Od muškaraca, pa do svake devojke, pa i do Ane Ćurčić. To je čisto prijateljski, Ana me je gledala kao sina, video sam njenog sina, stvarno dobar momak. Meni je draga osoba.

Da li misliš da su Zorica Marković i Ana Ćurčić prave prijateljice?

– Ako ih jedna svađa može omesti posle ovoliko meseci zajedno i posle toliko borbe protiv Zvezdana i “donjeg doma”, onda ni ne trebaju da budu prijateljice. Ako su stvarno prijateljice, ne mogu da ih ometaju ni kuma, ni muž, a ni roditelji.