Home Zanimljivosti BRUTALNO ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA: Krči put u novu sezonu – Osvetiće poraz...

BRUTALNO ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA: Krči put u novu sezonu – Osvetiće poraz Ane Ćurčić…

6308
0
Ana Curcic, Milena Kacavenda, Aca Bulic,
Ana Curcic, Milena Kacavenda, Aca Bulic,

Osvetiće poraz Ane Ćurčić…

Dugogodišnja prijateljica drugoplasirane zadrugarke prava je enigma za verne pratioce rijaliti šou-programa “Zadruga”.

Milena Kačavenda je, predstavljajući se kao “kuma nacionale”, premda nije Anina kuma kako se spekulisalo, bezmalo svakodnevno davala intervjue i držala lajvove na društvenim mrežama, iznoseći pritom brojne informacije koje je Ćurčićeva demantovala po napuštanju imanja u Šimanovcima.

Kuma je postala vrlo popularna i omiljena među publikom za jako kratko vreme i mnoge je začudilo Anino hladno ponašanje.

– Milena i ja smo bili u odličnim odnosima pre “Zadruge”. Imale smo pauze u druženje, međutim dobre smo. Mi se nismo pripremale za rijaliti. Ne znam šta je pričala i šta je iznosila, tek ću saznati. Demantujem i šokirana sam šta je pričala moja kuma Milena Kačavenda – izjavila je, između ostalog, šokirano Ana kada joj je saopšten samo deo toga što je Milena govorila o njenoj prošlosti.

Iako su mnogi pomislili da će se Kačavenda nakon ovih reči povući, ona je učinila potpuno isto kao i kada ju je Ćurčićeva javno zamolila da se više ne oglašava, nastavila je po starom.

Milena je prvo podelila čitav niz poruka podrške koje je dobila od onih koji je i dalje prate, zbog čega su se mnogi, sa razlogom, zapitali koja je pozadina cele ove priče.

Instagram,
Instagram,

– Jedina osoba koja je uz Anu bila od početka, naša kuma internacionale. Pokazala je i dokazala da je jedini pravi prijatelj. Lavovski se borila da dokaže Aninu istinu i sve propuste koje je Ana untra imala, ona je u spoljnom svetu uspela da nadomesti. Zbog nje smo zavoleli Anu. Privilegija je imato nju u životu. Volimo te, kumo – glasila je samo jedna iz mora poruka.

Međutim, kumin odgovor se tu nije završio. Milena je rešila da se obrati na način na koji najbolje ume, lepotom i energijom lavice.

Instagram,
Instagram,

Milena je objavila čitav foto sešn i zablistala u svakom kadru. Kuma je stekla i popularnost i vatrene fanove, iako se nije blatila ulaskom u rijaliti kao Ana, što je svakako najbolji odgovor koji je Ćurčićeva mogla da dobije.

Mudra kuma blistala je od zadovoljstva, što fotografije mogu da potvrde.

Instagram,
Instagram,
Previous articleSAZNALA ZA MAJU I BILALA: Milici Veselinović nije dobro – Hitno se oglasila…
Next articleANĐELA ĐURIČIĆ JE TRUDNA: Zvezdan Slavnić šokirao informacijom – “Pusti da ja kažem…”