Home Zanimljivosti UMALO DOŽIVEO NESREĆU: Strašne vesti mu saopštili dok je vozio automobil –...

UMALO DOŽIVEO NESREĆU: Strašne vesti mu saopštili dok je vozio automobil – Bog ga je pogledao…

9007
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

U svom stilu, prokomentarisao je aktuelna dešavanja…

Marko Janjušević Janjuš svakodnevno je aktivan na društvenim mrežama nakon napuštanja ”Zadruge 6”.

Jedna od njegovih objava, posebno je skrenuila pažnju javnosti.

Janjušević je objavio sliku sa svojom bivšom suprugom Emom, sa kojom ima ćerku Krunu i time podgrejao sumnje da su se bivši supružnici pomirili.

Mediji su stupili u kontakt sa njim, kako bi otkrili da li je do toga došlo, kao i kako bi prokomentarisao zadrugare i dešavanja koja su podigla veliku prašinu, nakon završetka rijalitija.

Bilal Brajlović i Maja Marinković su se pomirili, te su oboje otišli u Sarajevo, kako bi se ona upoznala sa njegovom porodicom, a Janjuš je na to imao komentar.

– Nemoj zezati? Stvarno? Jao, samo što se nisma sudario. Jako me je ovo povredilo. Ja im želim sreću. Samo nek me Leo ne zove – bio je ironičan Janjuš.

Imao je brojne sukobe sa Anom Ćurčić, a da li je nakon izlaska iz rijalitija promenio mišljenje o njoj i kako mu se čini skupoceni sat marke ”Rolex” koji je poklon od njenog nekadašnjeg partnera Ace Bulića?

– Nikakve promene nema, sve što sam mislio o ljudima u rijalitiju, iza toga srtojim. Aca Bulić je ozbiljan gospodin. Mislim da će Ani tek biti jasne neke stvari, što se tiče onoga o čemu smo pričali u rijilaitiju, a nije želela da sluša. Nemam šta da dodam više ništa kad je u pitanju ona lično – rekao je.

Previous article“ANA JE DOBILA NAJVEĆU NAGRADU U ZADRUZI”: Ćurčićeva i Kačavenda pokreću biznis… (VIDEO)
Next articleVERIDBA NAJVEĆIH NEPRIJATELJA ZADRUGE: Najgore uvrede su razmenjivali – Sada staju na ludi kamen… (VIDEO)