Home Zanimljivosti SPREMIO TUCE TUŽBI: Prvo oglašavanje ovim povodom otkako je izbačen iz Zadruge...

SPREMIO TUCE TUŽBI: Prvo oglašavanje ovim povodom otkako je izbačen iz Zadruge – Odlučio se na ovaj potez…

635
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

Odlučio se na ovaj potez…

“Zadruga 6” je završena, ali bi se reklo da rijaliti i dalje traje, barem ako je suditi po izjavama i postupcima pojedinih učesnika.

Do samog finala u šestoj sezoni se zadržao TikToker Nenad Lazić Neca.

On je na svom Instagramu obavestio pratioce kako planira da podnese nekoliko tužbi protiv pojedinih dojučerašnjih cimera.

Potom se obratio i produkciji televizije Pink:

– Razmišljam da li da se vucaram po sudu i da tužim ološe koji su me 9 meseci maltretirali? Šta kažete vi na to? – napisao je Neca, a potom se obratio čelnicima rijaliti projekta.

Instagram,
Instagram,

– Zvanično se nisam oglašavao, hvala televiziji Pink što je sve vreme snimala svaki napad na mene, sada imam materijala za sve. Razmišljam se samo da li da oprostim ili da “muškarčinama” u kući stigne crvena koverta sa posvetom – nastavio je Neca.

Instagram,
Instagram,

Nakon ovih objava, Lazić je na svom storiju podelio sliku Anđele Đuričić, Zvezdana Slavnića i Lazara Čolića Čole koji su se u uživo uključenju na jednoj mreži hvalili svojim ponašanjem i nasiljem koje su pokazali u rijalitiju, što je šokiralo i Necu.

– Ovi ljudi se hvale fizičkim kontaktima, tučama i napadima u Zadruzi. Užas! – napisao je Neca na snimku ispod kojeg stoji naslov “Zola ponosan kako je Helga prebila Maju?!”.

Instagram,
Instagram,
Previous articleOBRISAO PATOS ANĐELINIM DOSTOJANSTVOM U PROGRAMU UŽIVO: Đuričićeva tek sad saznala šta je Zvezdan radio…
Next article“DOKLE OVO VIŠE”: Zvezdan napravio lom na snimanju prve emisije sa Anđelom – Urlao u studiju… (VIDEO)