Home Zanimljivosti DALILINA KUMA UŽIVO U PROGRAMU PUSTILA NJEGOVU GLASOVNU PORUKU: Besni na Filipa...

DALILINA KUMA UŽIVO U PROGRAMU PUSTILA NJEGOVU GLASOVNU PORUKU: Besni na Filipa Cara – “Foliranti…” (VIDEO)

517
0
Filip Car,
Filip Car,

Javno potkačila Filipa i Aleksandru…

Lazar Čolić Zola i Slađa Lazić gostovali su u emisiji “Narod pita”.

Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima o dešavanjima u rijalitiju.

U emisiju se uključila bivša kuma Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića, Gordana Vasić.

Ona se obračunala sa Zolom jer smatra da je on folirant i da kopira Filipa Cara. Kuma se zatim osvrnula na Carevo ponašanje.

Ona je otkrila da Filipa dobro poznaje, a da je sada upoznala i Aleksandru Nikolić, te je tom prilikom uživo u programu pustila njegovu glasovnu poruku, nakon koje je dodala da ni od Nikolićeve nije dobila čašu vode, kao ni od Dalile.

– Sve su to foliranti. Ja Filipa Cara dobro poznajem, upoznala sam i Aleksandru. Slao mi je poruke sa Aleksandrinog profila, tražio je da budem kuma, ali da pokažem kako je bilo na venčanju Dalile i Dejana, šta sam odnela od poklona i to sve, pa sam promenila mišljenje o njemu i njoj. Ti ljudi su foliranti. On je hteo da mu pošaljem šta sam sve odnela Dalili i Dejanu na svadbu, lepo su oni naučili školu od Dragojevića. Poslao mi je poruku: “Kumo da li hoćeš da te bacim po j*ja”. To je glasovna poruka i ja to mogu da pustim na slušalicu – rekla je bivša kuma Dalile i Dejana, a ona pustila šaljivu poruku koju je dobila od Cara.

– Šta se radi? Ja već mislio da nešto filozofiraš, da te nasis*m j*jima za rano jutro. Šalim se legendo, šta se radi? Gde si? – glasila je glasovna poruka.

Detaljnije pogledajte u nastavku: