Home Zanimljivosti ZVEZDAN PODNEO KONTRATUŽBU PROTIV ANE: Oglasili se advokati – Poternica i privođenje...

ZVEZDAN PODNEO KONTRATUŽBU PROTIV ANE: Oglasili se advokati – Poternica i privođenje Slavnića…

1176
0
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic,
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic,

Bivši partneri će se sretati na sudu…

Sukob između bivših partnera Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića ne jenjava ni nakon izlaska iz rijalitija ”Zadruga 6.”

Njih dvoje će se, kako stvari stoje, viđati isključivo na sudu. Naime, Zvezdan Slavnić navodno planira da podnese tužbu protiv Ane i to za prevaru i lažno prijavljivanje, prenosi “Skandal”.

Kako se navodi, ona je navodno njega već nekoliko puta protekle nedelje tužila za na*ilje. Po izlasku iz ”Zadruge” Ana je okupila tim advokata i odlučila da retroaktivno podnese tužbe protiv Slavnića.

Međutim, ona najverovatnije to neće moći da uradi, jer se dešavalo ranije, ali sluša savete stručnjaka i advokata, koji će je najbolje posavetovati šta da uradi.

Ipak, za na*ilje koje ona tvrdi da se dogodilo, Zvezdan kaže da nije i da ga lažno prijavljuje, a ukoliko se ispostavi da ga je zaista prijavila lažno, odgovaraće prema krivičnom zakonu zemlje Srbije.

Slavnić će takođe, tužiti Anu i za klevetu gde će potraživati novac koji traži na osnovu navodnog duševnog bola koju je pretrpeo zbog tužbi i kleveta.

Prema rečima advokata, za sve ono što se događalo u ”Zadruzi 6”, Ana ima osnova da ga tuži. Za krivična dela za koja ga Ana tuži postoji opcija da nadležno tužilaštvo zatraži da on da izjavu, a ukoliko se ne bude odazivao pozivima, nakon trećeg će za njim biti raspisana poternica, a onda će biti i priveden.

Takođe, Ana je zatražila i meru zabrane prilaska, ali ona još uvek nije izrečena. Kako advokati za pomenute medije navode, Slavnić će uporedo voditi postupak protiv Ane, a da bi se to dogodilo čeka se da počne sudski postupak koji ona vodi protiv njega.

Kako će se dalje odvijati ova situacija, ostaje da vidimo.