Home Zanimljivosti “ŽIVOT NAS JE PONOVO LUDAČKI SPOJIO”: Filip Car osuđen da deli voljenu...

“ŽIVOT NAS JE PONOVO LUDAČKI SPOJIO”: Filip Car osuđen da deli voljenu osobu sa Dejanom Dragojevićem… (VIDEO)

299
0
Filip Car, Dejan Dragojevic,
Filip Car, Dejan Dragojevic,

Postaće familija na kraju…

Nakon što je Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijaliti šou programa “Zadruga”, zbog obaveza prekinula je letnji odmor i došla u Srbiju, a njen (do juče) izabranik Filip Car je ostao sam u Hrvatskoj.

Međutim, Filip je viđen u jednom crikveničkom restoranu viđen sa nekadašnjom zadrugarkom Anđelom Đuričić, ali njih dvoje nisu bili sami, već je njihovom ručku prisustvovala i ekipa koja je sa njom snimala njenu novu emisiju.

Car i Anđela su pretresli su sve najvrelije teme, te tako Dejana i Dalilu Dragojević nisu zaobišli.

– Nemam ja ništa protiv Dejana. To što sre nama desilo – desilo se. Njegova bivša žena i njegova bivša devojka su došle kod mene. One znaju koja je falinka kod njega i zašto njegovi odnosi tako završavaju. Dejan je sada sa osobom…

– Moja sestričina čeka dete sa čovekom koji je ujak njegove devojke. Eto, opet nas je život ludački spojio – rekao je Car.

– Mnoge stvari Aleksandra nije o njemu iznosila i neće, ali mora da poradi na nekim stvarima. Nisam kivan na njega iako smo ga spominjali u rijalitiju.

– Nemam super mišljenje o njemu, ali nemam ni loše. Vara često oko posmatrača i nije sve što vidimo idealno. Mnoge stvari su se raščivijale kada su se odnosi i završili. Mnogi su se konji hvalili da bi se kasnije kudili – reko je Car Anđeli.

Prilog pogledajte ispod:

Previous articleRASKRINKALA FILIPA CARA I ALEKSANDRU: Kraljica provokacije ponovo jaše – “Veze samo zarad fanova…”
Next articleZOLA VERIO MILJANU KULIĆ: Objavila snimak prosidbe – Bebica najbrutalnije izigran…