Home Zanimljivosti POGLEDAJTE NA KOJU TELEVIZIJU DALILA PRELAZI NAKON OTKAZA: Dragojevićka se oglasila i...

POGLEDAJTE NA KOJU TELEVIZIJU DALILA PRELAZI NAKON OTKAZA: Dragojevićka se oglasila i progovorila o planovima…

4880
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Njeni u fanovi u transu jer žele da gledaju Dakicu…

Dalila Dragojević je dala otkaz na televiziji Hajp gde je imala svoju autorsku emisiju “Da li… sa Dalilom”. Emisija je izazivala dosta pažnje pošto su svi želeli da vidi kako se rijaliti zvezda snalazi u novoj ulozi voditeljke.

Ona se, kako su njeni fanovi isticali, vrlo brzo uhodala u novom zanimanju, te su sada svi sa velikim šokom dočekali vest da Dalila neće biti deo jesenje televizijske šeme.

Fanovi su odmah počeli da prave zavere i teorije čime će Dalila sada da se bavi, nakon što je dala otkaz.

Zna se da starleta iz Šepka zarađuje solidne novce putem Tiktoka gde se najbolje snašla od svih bivših zadrugara koji su preplavili ovu kinesku društvenu mrežu.

Obožovaoci bi zasigurno najviše voleli da je gledaju u televizijskom formatu koji ju je proslavio, rijalitiju. Stoga su odmah počeli da prave slike i natpise u kojima je povezuju sa Zadrugom 7 Elita.

“E pa ne znam za vas ali meni ovo top Dalila u Elite… Šta god da mislili, Dalila je jedan od najjačih igrača”, “Meni je najjači igrač ikada” – samo su bili od nekih komentara u kojima su fanovi slavili i priželjkivali da dragojevićka potvrdi učešće u najgledanijem rijalitiju.

Odmah nakon što je objavila otkaz javno, domaći mediji su stupili u kontakt sa Dalilom koja nije precizirala da li prelazi na neku drugu televiziju ni da li postoji šansa da ponovo uđe u rijaliti Zadrugu 7 Elita:

– Što se mojih daljih planova tiče, to se nikad ne zna. Nikad ne planiram stvari unapred, tako da videćemo, uglavnom još dugo ćemo se gledati – istakla je Dalila.

Ona je na pitanje da li planira da uđe u “Zadrugu 7”, odgovorila da ne ulazi u Zadrugu i da nikakav rijaliti ne dolazi u obzir.

Previous articleNOVA ODLUKA PRODUKCIJE: Pomeren datum početka nove sezone Zadruge – Ovo niko nije očekivao…
Next articleMAJA U VELIKOJ OPASNOSTI: Taki ponovo u očaju nakon strašnog napada na Marinkovićevu na primorju Jadrana…