Home Zanimljivosti DALILIN POTEZ SVE RAZORIO: Čula da su se Filip Car i Aleksandra...

DALILIN POTEZ SVE RAZORIO: Čula da su se Filip Car i Aleksandra pomirili – Krenula u razotkrivanje do kraja…

7392
0
Dalila Dragojevic, Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Dalila Dragojevic, Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Sve je jasno…

Aleksandra Nikolić i Filip Car su se pomirili. Njih dvoje su raskinuli jer Car nije mogao da podnese sopstvene izlive ljubomore jer se Aleks Nikolić prečesto nalazila u Beogradu.

Posebno joj je pravio scene zbog instruktora vožnje sa kojim je dosta provodila vremena, navodno, čak i izvan obaveznih časova vožnji.

Car sa druge strane ne može da dođe u Beograd jer se plaši da ga ne sačeka Kristijan Golubović koji ima neraščićene probleme sa njim.

Momak iz Crikvenice je poznat po tome da ume da se svađa samo sa ženama i slabijima od sebe, ali da se istinski plaši sukoba sa sebi ravnim ili jačim osobama.

Ipak, Aleks i Car su rešili da izmire nakon nekoliko nedelja. Svi se pitaju da li to ima bilo kakve veze sa time što je Car, kako se šuška, novi voditelj na televiziji Hajp odakle je otpuštena njegova bivša devojka Dalila Dragojević

Mnogo se nagađa kako je Dalila reagovala kada je čula da su Nikolićeva i Car raskinuli.

Spominjao se i neki šampanjac koji je ona na storiju pila zajedno sa svojom drugaricom Marijanom Zonjić. Dragojevićka tvrdi da je Car dio njene prošlosti, ali mnogi nisu u potpunosti ubeđeni da je to istina.

Ako je zaista i slavila u tom trenutku, Dragojevićka je sada nakon vesti o pomirenju Cara i Aleks učinila nešto što su mnogi doživeli ako provokaciju upućenu bivšem momku.

Naime, ona je objavila sliku iz kreveta, na kojoj je potpuno gola, ogrnuta samo jorganom, a društvo joj je pravila, kako ona kaže, najbolja prijateljica i rijaliti cimerka, Marijana Zonjić.

– Probuditi se pored voljene osobe je najlepši osećaj na svetu…Ali probuditi se pored najbolje drugarice još bolji..pogotovo ako je vi budite, jer ona ne može rano da ustane na plažu je neprocenjiv. Nedostaju mi ova letna buđenja sa mojom Makicom – napisala je Dalila ispod fotografije.

Sve pomenuto pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!