Home Zanimljivosti PROGOVORIO O HAOSU KOJI JE ANA URADILA VODITELJKI: Biće debelo udarena po...

PROGOVORIO O HAOSU KOJI JE ANA URADILA VODITELJKI: Biće debelo udarena po džepu…

9568
0
Ana Curcic, Ana Radulovic,
Ana Curcic, Ana Radulovic,

Osetio potrebu da pruži podršku svojoj koleginici…

Dok su Darko Tanasijević i Dušica Jakovljević uživali na odmoru i “punili baterije” za narednu sezonu, u emisiji “Narod pita” ih je menjala Ana Radulović.

Ona je osvojila srca publike i mnogi bi voleli da je viđaju u ulozi voditeljke i u “Eliti”.

Ana je imala neprijatnu situaciju kada je ugostila Anu Ćurčić i Mikicu Bojanića u emisiji. U jednom trenutku se uživo u program uključio Miki Đuričić i ušao u verbalni sukob sa Ćurčićevom.

Miki je otkrio da je Ana tražila njegov broj kako bi bila u kontaktu sa njim i njegovom suprugom. Voditeljka je upitala Ćurčićevu zašto je tražila njegov broja, a ona ju je polila sokom i napustila emisiju.

– Ju Bože. Ovo je strašno! Ja ne znam zašto sam ja kriva i zašto je ovaj sok prosut na mene, ali ovo je jedno veliko nepoštovanje i ja sam zaista bez teksta. Ovde ne smeju da se postavljaju pitanja, a smelo je da se uđe u Zadrugu i da se stoji pored Zvezdana – rekla je voditeljka i nastavila profesionalno da vodi emisiju.

Darko Tanasijević je sada vodio prvu emisiju “Narod pita” nakon odmora i osetio je potrebu da pruži podršku svojoj koleginici i da se oglasi povodom ove teme.

On je poručio da oni obavljaju svoj voditeljski posao i da nema potrebe za takvim neprijatnim situacijama.

– Apropo te situacije moram da pružim podršku Ani Radulović jer mi voditelji nismo krivi za to što ste vi radili, pa da nas polivate vodom i sokovima – rekao je voditelj.

Nakon ove situacije, društvenim mrežama su krenuli da kruže komentari da Ćurčićeva treba da bude kažnjena zbog nepoštovanja voditeljke.

Poznato je da zadrugari pred ulazak u rijaliti potpisuju ugovor u kom se između ostalog obavezuju da će poštovati članove produkcije, da ih neće spominjati u negativnom kontekstu i da neće ulaziti u sukob sa njima.

Previous article“ISTINA JE – ULAZIM U ZADRUGU”: Zvezdan se oglasio i potvrdio – Svi su iznenađeni… (VIDEO)
Next article“OSTAVI ME NA MIRU – ZAVRŠIO SI SA MNOM PRIČU”: Dalila Dragojević urlala na Filipa Cara u lajvu… (VIDEO)