Home Zanimljivosti “VIŠE VOLI SVOJE KUČE NEGO MALO DETE”: Ivan Markinović brutalno osuđen –...

“VIŠE VOLI SVOJE KUČE NEGO MALO DETE”: Ivan Markinović brutalno osuđen – Sramno ponašanje… (VIDEO)

419
0
Ivan Marinkovic,
Ivan Marinkovic,

Nije mu lako…

Ivan Marinković i njegovo očinstvo na malim Željkom Kulićem je i dalje u fokusu.

Kako se ponaša kao otac skrenuo je pažnju i Miljan Vračević kada je gostovao u emisiji “Narod pita”.

– Nisam ja nikakv veći roditelj nego ostali, ali on u sebi nema to. Ima preveliku dozu egoizma, nema osećaj, to je jednostavno tako. I tamo sam govorio da ima prisniji odnos sa kučetom nego sa decom. Ne može da se desi preobražaj, ne znam kakvo preobraženje njemu treba da se desi da bude blagonaklon prema tom dečaku jer on četiri godine nije. Nema to čovek u sebi – rekao je Miljan.

– On je u Zadruzi govorio da se boji da bi oni napolju mogli da traže od njega previše. Miljana kaže da njoj nije trebao novac za tu žurku, nego joj je bilo da je on kao otac pita je l’ treba nešto – rekao je voditelj.

– Ona ne zna da raspolaže nvocem, ne zna koliko šta vredi. S njom ne može on tako lako jer je promenjiva, ali on ima Mariju i sa njom može napraviti idealan odnos oko deteta. Njega je negde sigurno sramota što ima dete sa Miljanom. On je znao kako se deca prave, bio je svestan čovek- rekao je Miljan.

– Da li će se njegov odnos sa Marijom i Miljanom odraziti na Željka? – pitao je voditelj

– Pa hoće, hoće. Oni konstantno idu ka svemu osim ka cilju. Mali je prepametan, oni su oboje inteligentni koliko god da su avetni – rekao je Miljan.

– Iz prvobitnih priča smo čuli da Željko jedva čeka da vidi i čuje Ivana, a sad Miljana govori da ne želi da viđa oca, a onda dođe Bebica i kaže da Željka kao i svako dete kad se nečim igra ne interesuje ništa drugo i da su one izmanipulisale detetom na tom snimku jer su ga snimile kad se igra – rekao je voditelj.

– Može kroz igru sve, pritom Ivan zna sa decom. Oni da hoće, žalosno je jer oni bukvalno neće. Ja bh stvarno voleo da proderem u njihove mozgove da vidim šta može toliko nakaradno u glavi da im se desi pa ne žele. Pa druže sina jedinca imaš, njega jednog kao jabuku i ćerkicu – rekao je Miljan.

Detaljnije u naslovu:

Previous articleBLEDA KAO KRPA ZBOG SUSRETA SA FILIPOM CAREM: Urla na sav glas – On joj je sve uništio… (VIDEO)
Next articleOD POMIRENJA NEMA NIŠTA: Pogledajte šta Filip Car krije od Aleksandre – Istina njihovog odnosa…