Home Zanimljivosti “DA LI ĆE DA MI RAZBIJE GLAVU ILI NEŠTO SLIČNO”: Bljuje vatru...

“DA LI ĆE DA MI RAZBIJE GLAVU ILI NEŠTO SLIČNO”: Bljuje vatru na Miljanu Kulić – Potvrdila da ulazi u Zadrugu… (VIDEO)

2197
0
Miljana Kulic, Slada Lazic,
Miljana Kulic, Slada Lazic,

Nije štedela reči…

Učesnica “Zadruge 6” Slađana Slađa Lazić je otišla na obavezni sistematski pregled koji zadrugari obavljaju pred odlazak na imanje i potvrdila da ulazi u rijaliti program “Zadruga 7 Elita”.

Ona je ovom prilikom progovorila o svom učešću, ali i o Miljani Kulić:

– Ko je elita, ako ja nisam elita? U “Zadrugu 7” ulazim kao Slađa Lazić Blinda – istakla je ona na početku, pa otkrila da li ulazi kao slobodna ili zauzeta devojka.

– Ulazim kao zauzeto-slobodna, zasticena. Ja sam sada zauzeta, ali 10 meseci je stvarno mnogo i kada udjem u kucu zaboravicu na moj status.

Na pitanje kako komentariše to što je Miljana Kulić u više navrata isticala da sve što je njeno, ona želi da uzme i da ide njenim stopama, Slađa je rekla sledeće:

– Jao Bože, daleko bilo da ću ja da uzmem njeno i da volim da idem njenim stopama. Nikada ne bih išla njenim stopama, ne bih bežala iz “Zadruge”. Ona neka poradi na svom psihičkom stanju, da bi nekada mogla do kraja da uzdrži u bilo kom rijalitiju. A da ja želim njeno… Zola je njen, je l’ tako? Ja sam završila s tim odnosom, a Bebica je moj drug iz “Zadruge 6” – rekla je ona, pa otkrila da li se plaši susreta sa Miljanom.

– Ja je se ne plašim, ona može samo da priča da je spremna na sve. Da li će da mi razbije glavu ili nešto slično? Ali, toga više nema – istakla je Slađa.

Šta je još rekla možete saznati u videu ispod:

Previous articleDALILA NAŠLA NOVI POSAO NAKON OTKAZA: Procurile informacije – Zbog ovoga joj se sada mnogi šlihtaju…
Next articleDALILA GRCA U SUZAMA: Dragojevićevu potresao postupak Zvezdana Slavnića – Hitno mu se obratila… (VIDEO)