Home Zanimljivosti “NASUKANI KIT OD 20 GODINA I 200 KILOGRAMA”: Da li je moguće...

“NASUKANI KIT OD 20 GODINA I 200 KILOGRAMA”: Da li je moguće – Marinković snima i omalovažava ljude… (VIDEO)

393
0
Ivan Marinkovic,
Ivan Marinkovic,

Narod zgrožen zbog Ivanovog ponašanja…

Rijaliti učesnik, Ivan Marinković i njegova izabranica Jelena Ilić otišli su u Egipat, ali umesto da bivši zadrugar uživa u čarima ove prelepe destinacije, on je odlučio da se ruga ostalim gosima koji se nalaze u istom hotelu kao i on.

Ivan je ležao na ležaljci, pa je odlučio da vidi kako je to kad si sa one druge strane kamere, s obzirom na to da je do sada uvek zarađivao ispred njih, te je snimao jednu srećnu porodicu koja je uživala u bazenu.

– E ovo je najsrećnija porodica koju ste videli. Oni su iz Poljske, neko malo selo je u pitanju – započeo je on, pa krenuo da opisuje:

– Ovaj ovde je “prizetko”. Stven Making, ja ga tako zovem. Utripovao da je neki opasan frajer. Ova devojka u sredini je nasukani kit od 20 godina i jedno 200 kilograma, levo je njena majka, a ovaj što pluta kao balvan je debeli otac, vidite mu glavu, pravi paradajz turista, kupa se u majici. Divna porodica, u 6 ujutru zauzmu sve ležaljke da im ništa ne promakne. Paradajz turizam nije umro – rekao je on.

Malo je reći da su ovaj njegov potez svi osudili.

Ipak, neki smatraju da je Ivan samo želeo da privuče pažnju na ovakav način.

“On priča o porodici, a pojma nema šta je to”, “Kako te nije sramota, dno dna”, “Zaradio si pare tako što iskoristio malo dete za rijaliti, a sada pričaš o paradajz turistima”, “Ti ladno znaš o čemu oni pričaju i kako se kreću, jezivo”, “On je na odmoru i prati šta drugi rade, au” – samo su neki od oštrih komentara, a bilo je i onih koji tvrde da je ovo njegov prepoznatljiv smisao za humor.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous articleANĐELA DOJURILA KAO FURIJA NAKON ZVEZDANOVOG UDVARANJA DALILI: Osveta se servira hladna…
Next article“NEVASPITANI MONSTRUM”: Ivan Marinković prekršio zakon u inostranstvu – Narod zgrožen ponašanjem… (VIDEO)