Home Zanimljivosti PRAVE MENSURU PAKAO OD ŽIVOTA: Treba da uđe u Zadrugu – Sprema...

PRAVE MENSURU PAKAO OD ŽIVOTA: Treba da uđe u Zadrugu – Sprema se haos… (VIDEO)

835
0
Mensur Ajdarpasic,
Mensur Ajdarpasic,

Neće mu biti lako da se odbrani…

Mnogobrojna prijateljstva stečena u Zadruzi vrlo brzo pucaju a neka se rađaju napolju na Tiktoku. Nenad Lazić Neca je imao dosta nesuglasica sa Milicom Veselinović dok si bili u zatvorenom. Sada oboje na fin način komuniciraju i drže se preko Tiktoka.

Njih dvoje su rastresli sve aktuelne priče, ali su prokomentarisali i početak Elite, sedme sezone Zadruge.

Tema njihovog razgovora bio je Mensur Ajdarpašić, bivši momak Veselinovićeve. Njih dvoje su već pretpostavili da ga čeka jedno veliko iznenđenje u Zadruzi i da će Slađa Lazić da navali na zgodnog Baranina.

– Sad će Slađa da navali na Mensura – sa uzbuđenjem je pričao Neca.

– Da, ona ga je spominjala još prošle godine – rekla je Milica nešto mirnijim tonom.

– Još ako uđe Karić, a ona voli Karića – dodao je Neca svoje prognoze, a Milica se sa njim složila.

– Jao, Slađo, zbog nje ću morati da gledam. iskreno, video sam kasting. Nešto su mi svi nikakvi, nekako su mi fejk, mislim da će ovo biti… ajde neću ništa da pričam – rekao je Neca.

– Ja ću samo Slađu da gledam – ponovila je Milica koja očigledno nije mogla da zaboravi pomisao da će neka starleta da muva njenog dečka.

– I ja ću samo Slađu – rekao je Neca.

Inače, izvesni Ćomi Boj je takođe na sistematskom pregledu poručio da će da muva Mensura iako je svestan da Ajderpašić nije naklonjen istom polu. Kako se šuška, još neke zadrugarke su najavile da će da muvaju Ajdarpašića. Baraninu očigledno neće biti lako da se odbrani od tolikih nasrtaja, posebno jer je sam izjavio da ove sezone ne planira da uđe u nijednu vezu.

Detaljnije u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!