Home Zanimljivosti “NASUKANI KIT OD 20 GODINA”: Ivan Marinković ismeva sve redom – Onda...

“NASUKANI KIT OD 20 GODINA”: Ivan Marinković ismeva sve redom – Onda je pokazao čime on raspolaže…

284
0
Ivan Marinkovic,
Ivan Marinkovic,

Ovo nije bilo lepo sa njegove strane…

Kontroverzni učesnik šeste sezone “Zadruge” Ivan Marinković svakodnevno diže prašinu na društvenim mrežama, čak i tokom godišnjeg odmora u Hurgadi, gde je otputovao sa svojom izabranicom Jelenom.

Ivan svakodnevno sa svojim pratiocima deli lepe trenutke s letovanja, međutim jedna objava je mahom negativno iznenadila one koji ga vole i prate na Instagramu.

Naime, dokolicu na bazenu prekratio je tako što je snimao grupu stranih turista, čiji je fizički izgled ismevao.

– E ovo je najsrećnija porodica koju ste videli. Oni su iz Poljske, neko malo selo je u pitanju. Ovaj ovde je “prizetko”. Stven Making, ja ga tako zovem. Utripovao da je neki opasan frajer. Ova devojka u sredini je nasukani kit od 20 godina i jedno 200 kilograma, levo je njena majka, a ovaj što pluta kao balvan je debeli otac, vidite mu glavu, pravi paradajz turista, kupa se u majici. Divna porodica, u 6 ujutru zauzmu sve ležaljke da im ništa ne promakne. Paradajz turizam nije umro – pričao je Ivan, koji je “udario kontru” kada je usledila osuda javnosti, te je nastavio u istom maniru.

Sada je, pak, pokazao kako on izgleda u kupaćem kostimu.

Marinković je pozirao dok je gledao u daljinu, a pažnju na Instagramu posebno je privukla njegova figura i jarko žute bokserice za kupanje koje je izabrao.

“Lele, šta je ovo, bure”, “Jako si iritantan”, “Pucaju ga kompleksi, vidi se da si debeo, sine, kao prasac” – Samo su neki od komentara ispod ove slike, a čini se da prozivke Marinkovića ne tangiraju previše.

A kako Ivan izgleda u kupaćem kostimu, pogledajte i sami:

Instagram,
Instagram,
Previous articlePROMENILA LIČNI OPIS: Maja Marinković donela drastičnu odluku – Kao druga žena…
Next articleDIREKTNO SE OBRATIO VELIKOJ ŠEFICI: Favorit nove sezone nije ni ušao, a već napravio haos… (VIDEO)