Home Zanimljivosti DALILA SE SLOMILA OD BOLA: Dragojevićka kroz vapaj podelila pretužnu vest –...

DALILA SE SLOMILA OD BOLA: Dragojevićka kroz vapaj podelila pretužnu vest – Uznemirujuće fotografije…

2407
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Zatečena situacijom koja je potresla mnoge…

Dalila Dragojević poslednjih dana je u žiži interesovanja zbog neočekivanog prekida voditeljskog angažmana i nagađanja o tome da će se naći u novoj sezoni “Elite”.

Bivša voditeljka je na saradnju sa televizijom Hajp stavila tačku, odmorila se sa Marijanom Zonjić na moru, a sada se bavi krupnim društvenim problemima.

Ekološki pokret objavio je na svojoj stranici na Fejsbuku fotografiju izgladnelog jelena koji je, kako se navodi, u zoološkom vrtu u Boru.

Anoreksična životinja, kojoj se može izbrojati svako rebro i studirati anatomija stajala je blizu visoke ograde dok ju je neki posetilac fotografisao.

Instagram,
Instagram,

Iz zoološkog vrta su rekli da je sedamnaestogodišnji jelen u dobrom stanju i kondiciji, kao i da nikada nije bio bolestan.

Da je sa jelenom “sve u redu” posumjalo je u toku samo jednog dana preko 20.000 ljudi, pišu mediji, a ovo saznanje povuklo je lavinu reakcija, odakle se saznalo za još monstruoznije stvari koje se izgleda dešavaju životinjama.

Internet je preplavila nova fotografija, na kojoj se vidi radnik iz Azije pored neke zaklane životinje. Radnik nosi radničko odelo kineske kompanije i u ruci veliki nož. Prema informacijama očevica, ovo se desilo na kopu Veliki Krivelj u Boru.

Podsetimo, javnost je uznemirena nakon navodnog slučaja ubistva psa radi ishrane, a iz kompanije su objavili da je u pitanju zec.

– Ovo je od pre par dana! Ljudi, po ovom pitanju niko ništa ne preduzima a životinje se muče i umiru! Molim vas da zajedničkim snagama ukinemo logor za životinje “Zoo Bor”! Pomozimo i udružimo se svi zajedno – napisala je ona u tužnoj objavi.

Instagram,
Instagram,
Previous articleŽESTOKA PROVOKACIJA ZVEZDANA SLAVNIĆA: Ana otkrla nove informacije – Do ovog datuma sve će obelodaniti…
Next article“BIO JE UZ MENE DOK SAM UMIRALA”: Miljana Kulić se slomila kao grančica u emisiji uživo – Pati za Bebicom… (VIDEO)