Home Zanimljivosti OSTAVILA MUŽA KOD KUĆE DA BUDE SA BEBOM: Pevačica ulazi u Zadrugu...

OSTAVILA MUŽA KOD KUĆE DA BUDE SA BEBOM: Pevačica ulazi u Zadrugu – Ponuda koja se ne odbija…

11876
0
Zadruga,
Zadruga,

Pružila joj se prilika i iskoristiće je…

Pevačica i nekadašnja zadrugarka, Nadežda Biljić, odlučila je da prihvati poziv produkcije i uđe u “Elitu”.

Ipak, ona je dobila ponudu da uđe zajedno sa svojim suprugom Tomom Panićem, ali Nadežda navodno nikako nije bila za ovakvu varijantu budući da se već opekla kada je njegovo učešće u pitanju, jer ju je javno varao.

Kako prenose mediji, Nadežda je odlučila da u rijaliti uđe sama, a da Toma ostane kod kuće i čuva njihovog sina Longa.

– Pevačici je život skraćen bar za deset godina zbog svega što je prošla u rijalitiju. Trebalo je vremena i strpljenja da ona i Toma nastave život napolju normalno, kao svaka porodica, posle njegove prevare s Paulom Hublin, od koje se jedva oporavila i vratila u normalu.

– Trebalo je vremena da se vrati na muzičku scenu i nastavi tamo gde je stala kad je ušla u rijaliti. Toma je shvatio šta je uradio, pa joj se maksimalno posvetio, te je digao ruke i od svoje karijere da bi se posvetili njenoj.

– Radeći kao njen menadžer, shvatio je da od Nadeždinog pevanja mogu lepo da žive, ali ipak ne mogu da zarade kao u rijalitiju, zbog čega se o odluci o ulasku u “Elitu” nije mnogo većalo – rekao je izvor blizak paru.

Dalje je istakao da je pevačica ovog puta bila mudrija, te obaveze oko sina Longa prepustila Tomi, kao što je on njoj kad je boravio sam u rijalitiju.

– Dete koje je tad tražilo maksimalnu pažnju, kako roditeljsku tako i zdravstvenu, zbog komplikacija koje je imalo odmah po rođenju, sad je mnogo bolje i već je pravi dečak, tako da je sve lakše.

– Nadeždi je to, s jedne strane, olakšalo povratak u rijaliti, a s druge, da dokaže sebi i drugima da ona to može i sama, ali u pozadini svega je donekle i da Tomi vrati milo za drago, te da ga ostavi samog sa detetom, kao on nju pred “Zadrugu 4” – priča izvor.

Previous articleNATAŠA ŠAVIJA POSLALA PORUKU OSMANU KARIĆU: “Pratim te tatko” – Pogledajte kako je on reagovao…
Next articleSTIGLA GA ISTA SUDBINA: Uhvaćena sa drugim – Nenad Aleksić Ša ne zna šta ga je snašlo…