Home Zanimljivosti INFORMACIJE O NOVOJ EMISIJI: Dalila Dragojević otkrila da li je spremna da...

INFORMACIJE O NOVOJ EMISIJI: Dalila Dragojević otkrila da li je spremna da stane pred kamere sa bivšima… (VIDEO)

349
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Bez dlake na jeziku…

Nekadašnja rijaliti učesnica, Dalila Dragojević nedavno je na svom TikTok profilu ispričala da je dobila novi posao i da će postati voditeljka na RED televiziji, ali i da će se povremeno pojavljivati u novom rijalitiju “Elita”.

Ona je sad prvi put govorila o svom novom poslu i otkrila da li je spremna da ispred kamera stane sa svojim bivšim momcima i ugosti ih u svoju emisiju.

– Otkud ja na Pinku? Ja sam potekla iz ove kuće i najveći pečat sam ostavila sa Pink televizijom i sa “Zadrugom”, to je ostalo vezano za moje ime. Dobila sam posao, na RED televiziji ću da vodim emisiju koja je vezana za “Elitu”, tri puta nedeljno, ali ima tu još pregovora. Ja radim sa željom da što više napredujem, daću sve od sebe da svaka emisija bude što više uspešna i gledana. Moraš od ljudi da izvučeš najbitnije. Ja sam oduvek želela da se bavim voditeljstvom i mislim da će to biti savršeno – govorila je Dalila u “Premijeri Vikend Specijal”.

Zatim je otkrila da li je spremna da u svoju emisiju dovede nekog od bivših ljubavnih partnera.

– Kako bude po protokolu i kako nadležni budu odredili. Koga budu pozvali, ja ću da ugostim i da se ponašam profesionalno – poručila je Drgojevićka.

Podsetimo, Dalila je pred svoj rođendan objavila vest da postaje voditeljka na televiziji RED.

– Uoči mog rođendana, srce mi lupa, ja ću vam reći sada! Ja od ovog meseca zvanično postajem voditeljka svoje emisije na Red TV, a biću i u povremeno u ,”Eliti” i povremeno vodim program – rekla je Dalila.

Prilog pogledajte ispod:

Previous articleKAKVA GADOST – DA SE ŽELUDAC OKRENE: Milena Kačavenda se uneredila usred kuće – Fleka ostala kao dokaz…
Next articlePRVE VARNICE SEVAJU – NA KORAK DO POLJUPCA: Janjuš već stigao da zavezde novu devojku – Šta će supruga reći…